0

hayır kesinlikle kefillik fakan kabul etmem.bu zamanda insan ailesine bile güvenemiyorken arkadaşına nasıl güvensin?krediyi çektirir ödemez olan yine size olur kefil olduğunuz için.

0

kabul etmezdim. elimde avucumda ne varsa arkadaşıma vermeyi kabul ederdim ama devlete karşı bir sorumluluk üstlenemezdim. şahısa olan borç önemli değildir fakat devlet kişide 1 tl parasını bile bırakmaz. her kim olursa olsun devlete bulaşmazdım.

0

kabul ederim en yakın arkadaşım arkadaşlık sadece iyi gün için değildir hayatta herşey para değildir bence

0

yani arkadaşım da olsa kabul etmek istemem eğer kendisine güven duymuyorsam ancak bunun güvenle de ilgisi yok aslında güven duyduğunuz bir insa bile sizi yarı yolda bırakabiliyor malsef bu yüzden kefil olmayı istemezdim. insanın aşına herşey geliyor bçrazaklı başında olmak lazım ben belki kırmamak için söyleyemeyebilirdim ama ne yalan söyleyim kefil falan da ol akistemezdşm kardeşimi için bile kefil olmak istemem bırakın arkadaşı.

0

büyük ihtimalle kabul etmezdim ne demişler bu devirde babana bile güvenme.hele şuan ki arkadaşlıkların neredeyse yarısı çıkar ilişkisine dayadığı için ben kabul etmezdim beni kefil göstermesine.zaten insanın başına ne geliyorsa yakınından geliyor.