0

en çok instagramda vakit geçiyorum günümün çoğu biraz facebook ve tumblrda kullanıyorum.

0

merhaba ben sitelerde 12-15 saat vakit geciriyorym cunki ben internetden para kazanyorum ben seviyoryum interneti orada vp ve instagramda daha cok ilgili bilgiler var ben oraya girdikde saatlarin ne kadar cabuk gecdiyini bilmiyorum cunki insani hipnoz ediyor bence telefon ve komputer baglilik yapiyo ve insani haraketsiz yapdikda insan saglam olmuyo

0

ya çok sevmem ama sıkıldıkça giriyorum ya bayağı eğlenceli şeyler buluyorum dikkatimi çekecek bir şeyler illa çıkıyor bu zamanda zaten çok az görülüyor sosyal medya kullanmayan insanlar. sosyal medya da çok vakit geçirmeyi sevmiyorum ama yapacak başka hiç bir işim olmuyor çok sıkılıyorum o yüzden maalesef çok sık giriyorum.

0

yani arada bir giriyorum instagrama ama çok sıkıcı hemen geri çıkıyorum. sadece instagram hesabım var ve orada da birşey yok. zamanımı burada değerlendirmede çalışıyorum.

0

ben sosyal medya hesaplarımda normalde çok azla vakit geçirmem ama şu iki üç gündür sabahtan akşama kadar sosyal medya hesaplarında komik sitelere bakıyorum.

0

sosyal medyada çok fazla vakitimi geeçiriyorum günümün yarısı sosyal medyada geçiyor diyebilirim.

1

ben sosyal medya hesaplarıma, pek takilmiyorum. yani facebook ,instagram kullanıyorum ama çok sık girmiyorum. daha çok sorumani sitesinde zaman geçiriyorum.

0

sosyal medya da çok fazla vakit geçiriyorum . zamanım benim için kıymetli olduğundan dolayı az vakit geçiriyorum . belki günün içerisinde de kısa kısa girip çıkıyorum . o şekilde eğlence amaçlı kullanıyorum .