0

bildiğim kadarıyla polisle iş birliği yapıyor müge anlı. bununla birlikte çalışma ekibi de çok iyi diyebilirim. hepsi dedektif titizliğiyle olaya bakıyorlar ve inceliyorlar. bunun yanın da seyircilerin de yardımları yadsınamaz tabii ki. izlenme oranı çok yüksek olduğundan olayla ilgili olan yada bilgisi olan en az bir kaç kişi çıkıyor. bu bir kaç kişi bir kaç ipucu vererek olayı genişletiyorlar ve suçlunun yada kayıbın bulunma hızı da bununla doğru orantılı olarak artıyor. zaten müge anlı programında dikkat ederseniz suçluların yüzde seksini programa katılan insanlar arasından çıkıyor. eeee hal böyle olunca da gerisi müge anlı ya suçu itiraf ettirmeye kalıyor ki bence müge anlı da bu işi gerçekten bir polis gibi incelikle yapıyor. bence başarılı bir program ve inşallah her zaman devam eder. bununla birlikte polislerin de yardımları tabii ki çok. program da geçen her şey ihbar sayılıyor ve anın da müdahale ediliyor. yani müge anlının elinden ya uçan ya kaçan kurtulur diyeceğim ama onlarında kaçacağı yada gizleneceği malum.

0

kendisi zaten araştırmacı gazeteci ve o kadar çok seveni var ki izleyicileride onlara yardım da bulunmaktadır. ve bu nedenle de olaylar hakkında bilgi sahibi olup daha çok bilgiye de ulaşmaktadır.

0

bizim insanımız dünden razı zaten araştırmacı olmaya bütün millet arastiriyordur kesin sonrada ihbar hattından bildiriyordurr . biz türk insanı severiz araştırıp takip etmeyi , herşeye bir girip çıkmayı ,her konunun içinde olmayı o yüzden bana gayet normal geliyor .

0

müge anlı başarılı bir gazeteci yıllardır birçok başarılı iş yapmıştır. polisle bağlantılı bir şekilde çalışıyor. ekibi de işini iyi yapıyor.