0

vallaha bana uyuz olurlardı lise de ..
hocam ödev var di diye hatırlatırdım çünkü

0

bir gün hava kar yağışı var . bende ilk kez okuldan firar etmek için plan yaptım.cikislarda nöbetçi var diye bos sınıfa girip camından kaçma k istedim.girdigim sınıf 2.kattan atlayıp kaçarken müdür yakaladı ama aşağı atlamış oldum.arkamdan evladım niye atladin hava kar yağışı nedeniyle eğitime bugünlük tatil oldu dedi buda bana ders oldu.birdaha böyle bir girişimde bulunmadım

0

sınıfa kedi getirmiştim. kış günüydü kar yağıyordu. okula gidiyordum baktım yavru bir kedi hemen onu aldım. üşümüştü. montumun içine koyup sınıfa götürdüm. bir güzel pohoça ile doyurup peteğin yanında ısınsın diye bekletiyordum. tabi benim gibi vukaat seven arkadaşlarım sınıf defterine kediyi tekir karaoğlu diye pilot kalemle yazdılar. biz kediyi alıp arka sıralara oturduk. kedi ısınınca başladı hareket etmeye. hoca geldi. yoklama aldı, dedi bu tekir kim kimsede ses yok kedi başladı miyavlamaya hoca gördü tabi. küçük çapta şok geçirdi. ben getirdim çok soğuktu. o da kızmaktan vazgeçti. gülüp geçtik. allah'tan hocalarımız çok iyiydi.

1

olmuştu, aklıma ilk gelen tarih öğretmenimiz vardı..yeni mezun,yaışıklıydı da..bana ilgisini farketmiştim.yanımda can arkadaşım vardı.ona dedim "bak semra kağıdı bom boş vereceğim bana 9-10 gelecek" ve o riski göze alıp sınavda kağıdı boş verdim. 9 gelmedi ama 8 aldım.. o gün durum daha netleşti. bana resmen bir şey diyemiyordu ama bir şiir defteri vardı. bana bir gün onu verdi, bir de başka temiz defter. yazın güzel bunları buraya geçirir misin gibi.. bende geçirmiştim.. o yıl ben yazılılarda hep yüksek not alıp semra arkadaşıma cevapları söylerdim. (başarılı bir öğrenci idim zaten diğer derslerim her zaman 9-10 idi) belirmek isterim.. şimdi aklıma getirdiniz.. kim bilir nerelerdedir selçuk idi adı.. gençlik güzeldir.

0

nie lise belkim lise okumuyor var konuşma alperen benle bidaha benle :))) ben ortaokul mezunu yum ama benm o orta okul bile liseden daha fenaydi bizim sinif hababam sınıfı resmen :)

0

tabi var okuduğum lisede bina yetmeyince dışarda da külübeler vardı ordadq öğrenciler ders görürdü. o külübenin birinde beden eğitim hocasının odası vardı. bizde beden derslerinde o külübelerin görülmeyecek şekilde sigaralarımızı içerdik.

1

okul coplerini yakmak butun sinif cop kutularini yakip dunya kuresiyle futbol maci yapmak

0

her liseli gibi okuldan kaçar kafeye gider otururduk.

0

evet öğretmenler odasina girip dolaptan sinav sorularini çalmiştik allah affetsin

0

lise hayatım çok sıkıcı idi en fazla okuldan açardık