1

bana göre de sınavda soruları cevaplarken eskilerden aklına şarkı gelen bana göre sen tek değilsin çünkü benim kızım da sınava girdiği zaman diyor soruyu çözerken eğer soru biraz zor olsa o soruyla beraber şarkı söylüyorum yani demek herkese öyle oluyor normal bir şeydir sen tek değilsin seninle birlikte birçok kişi var bazen dikkat dağınıklığı olabilir yani insan soruyu çözerken dikkati başka bir yere girer ve onun da aklına bir şarkı geliverir o şarkıyı mırıldar yani normal bir şey insanlık halidir.

0

bende bir kelimesen sarkılar cıkarıyorm baen tekerlemeler yapıyorm

0

valla geliyordu. özellikle nasıl olsa yapamayacağımı bildiğim sınavda sorulara bakarken hayallere daldığım bile olmuştur. o yüzden normal yani kendinin yapamayacağını bilince hemen beyin başka yöne yöneliyor. daha dikkat çekici yada hiç olmayacak düşünceler gibi .

1

ben öss sınavına gireceğim zaman kardeşim o zaman küçüktü ve sabah sınava girmeden önce teletabileri izliyordu. bütün sınav boyunca abartmıyorum kafamda sürekli tinkivinki dipsi lala po teletubbies teletubbies sarılalım sıkı sıkı. sözleri çınladı durdu. gerçekten ondan sonra sabah sınava giderken şarkı bile dinlememeye çalıştım.

0

soruların cevabı hariç herşey gelirdi aklıma sanırım, saçma sapan şeyler alışveriş veya yapılacaklar listesi, okumak istediğim kitaplar..

0

evet sanırım öyle hatırlayan birtek sizsiniz mesela benim heyecandan karnım agrirdi ama yinede şarkılar aklıma gelmezdi çok ciddi olurdum ben sınavda.