0

sayın ersun yanal hocamız büyük fenerbahçe camiasının sezonun başından beridir istediği ve özlem duyduğu futbolu oynatmaya başlamış bulunmaktadır. bununla beraber üst üste puanla gelecek ve sezon başından beridir küme düşecek gözüyle bakılan fenerbahçe spor kulübü üst sıralara tırmanmaya başladı. şu an şampiyonluk şansı bulunmasa bile az da olsa avrupa kupası şansımız bulunmakta olduğu için fenerbahçe taraftarı olarak takımımızın arkasında bulunuyoruz ve bulunmak zaten en büyük görevimiz durumundadır. umarım yükselişimiz sürer ve bir daha ki sezon ligde özlenen fenerbahçe olarak şampiyonluğa oynarız. göztepe maçının performansı olarak ise şunu söyleyebilirim ki fenerbahçe izmir ekibine karşı güzel futbol oynayarak güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. türkiye liginin en büyük takımı olan fenerbahçe'mize bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

0

bölüm bölüm iyiydik. özellikle ilk yarı güzel top oynadık. pozisyon vermedik. ikinci yarıyı değerlendirmek çok dogru değil. rakip 10 kişi kalması oyunu baska bir türe cevirdi. daha fazla gol atabilirdik.

0

bence iyi buldum. ama göztepe'nin bir kırmızısı vardı. eşit kişide oynansaydı daha zevkli bir maç olabilirdi.yeni transfer moses fenerbahçe'ye güzel katkılar yapacaktır. buna inanıyorum bir beşiktaşlı olarak.