0

bence toparlayacaktır daha geleli iki gün olmasına rağmen takıma aile kavramını öğretmiş bile önceki maçlarda gole sadece atan oyuncu sevinirken dün akşam ki maçta attığımız iki golede bütün takım olarak sevindik. taktik bilgiside çok yüksek bi teknik direktör yine dün akşam ki gollerde organize atakları gördük sezonun ortasında gelmesi güzel oldu takımı tanır takımın yapabileceklerini görüp bi daha sene başında kendi istediği transferleri yapıp sezona başlar ve yolun sonu şampiyonluk olur gibime geliyo

0

ersun yanal fenerbahçe kulübü'nün başına geldikten sonra büyük işleri başaracağını tahmin ediyorum. çünkü ersun yanal fenerbahçe kulübünü tanıyan ve daha eski dönemlerde teknik direktörlük yapmış bir adamdır. dün erzurumspor ile yaptığı maçta 2-2 beraberlik fenerbahçe taraftarını versin yanında oldukça üzmüştür aslında. ama fenerbahçe kulübü ilk yarı dönem içerisinde çok büyük transferler yapması gerekiyor ve bunun için de çok maddeyi konuda sıkıntılara gireceğini tahmin ediyorum. eğer fenerbahçe kulübü ikinci yarıda biraz olsun toparlanırsa iyi ataklar yapacaktır ve üst sıralarda yer alacaktır. şu anda kadrosunda bulunan oyuncular gerçekten çok yetersiz ve beceriksiz olduğunu düşünüyorum. bunun bir tek ersun yanal gibi yetenekli bir teknik adam çözeceğini ve takıma tekrardan eski günlerini yaşatacağını tahmin ediyorum. inşallah fenerbahçe daha iyi yerlere gelir ve güzel maçlar seyrederiz. fenerbahçe taraftarı üstüne düşen görevi dün akşam yaptığını ve stadı tamamen doldurduklarını gördük. eğer bundan sonraki maçlarda da bu şekilde devam ederse fenerbahçe büyük bir atak yapacaktır ve ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlerde göreceğimizi umut ediyorum.

0

yani zaten 4 sene önce yanlış hatırlamıyorsam ersun yanal fenerbahçe'nin teknik direktörü idi ve bizi şampiyon da etmişti. hani zaten 4 sene sonra gene geldi zaten bunu bir soru sorup cevabını da yazmıştım. bence ersun yanal geldi biz bence üst seviyeleri falan geçebiliriz puanımızı toplayıp inanıyorum ki başarılı bir şekilde fenerbahçe'yi yükseltecek en iyisi bekleyip göreceğiz. inşallah bu sene de olmazsa gelecek sefer de bizler şampiyon olabiliriz diye düşünüyorum bence başarılı olacak.

0

ersun yanal geldiğini ilk maçta belli etti. ilk yarıda fenerbahçe'nin oynadığı top gerçekten çok güzel bir futboldu ilk yarıyı izledimm. maçta sadece dedim ki fenerbahçe böyle oynarsa parkı koşa bilecektir diye düşündüm, ve dediğim olmaya başlamıştı tam ilk yarı 2 0 fenerbahçe galibiyetle ayrıldı. ancak ikinci yarı yine fenerbahçe eski fenerbahçe oldu diyebilirim. özellikle slimani kaçırdığı gollerle fenerbahçe'nin puan kaybetmesindeki en büyük etkendir diye düşünüyorum. ersun yanal geldiğini ilk maçta belli etti çünkü gerçekten 2014 senesinde oynadığı futbol oynadığı ilk yarıda ancak ikinci yarıda ne olduysa maç 2-2 berabere kaldı.bana göre bu kesinlikle ersin hoca'nın suçu değildir. ersun yanal ara transfer döneminde kesinlikle istediği oyuncuları alırsa ve bir forvet oyuncusu transfer ne derse kesinlikle ben fenerbahçe'yi başarıya götüreceğini düşünüyorum. ve ligde en kötü ilk beşe sokacağını düşünüyorum.

0

vallaha hic sanmiyorum dünkü maglubiyet fenerbahceyi yine üzdü zaten haftaya sezon kapaniyor son galibiyetlerini almayı umut ediyorum.