0

cildi nemlendirmek kırışıklığa engel olur diye biliyorum. ama kimyasal içermeyen bitkisel nemlendirici lazım. market ürünlerinden kaçının. hayvanlar üzerinde test yaparak üretim yapan markalardan özellikle kaçının.

0

kırışıklar için pirinç unu domatesi rendeleyin suyunu sıkıyorsunuz, içinde pirinç unu atacağınız ama ne katı ne sıvı olacak o şekilde yüzünüze sürüp 15 dakika falan beklettin. bir de türk kahvesi türk kahvenin telvesine zeytinyağı damlatıp yüzünüze masaj yapacak şekilde sürün gerçekten de bunlar kırışıklığı önlüyor yani kırışıklar de iyi geliyor ben annem için araştırmıştım youtube'dan falan etkisini gören de çok olmuş. bir de patatesi rendeleyip patatesi yüzünüze sürün o da çok iyi geliyor.

0

kırışıklık belli bir yaştan itibaren oluşan şeylerdir. kırışıklıkları azaltmak için yüz egzersizleri ve yüz masajları yapmak gerekir. çeşitli kremler kullanılabilir. bunlardan hariç salatalık e vitamini açısından oldukça zengindir. salatalık maskeleri yapılıp kırışıklıkların görünümünü azaltır.