0

sorulara cevap verirken ekstra kazanç sağlayabilmemizi sağlıyor dediğin kazanç sistemi. mesela %20 kazanç diyen bir soruda 10 kuruşluk bir cevap yazdın... %20 daha fazla kazanıyorsun. yani bu sana 12 kuruş olarak yansıyor. işte cevaplardan kazandığımız paralar çok yüksek olmayınca pek farkedilmiyor. siz farkedemeseniz bile yansıyor o. yani 8 kuruşluk yazdıysan bunun yüzde beşi 8 kuruş küsüratlı şekilde yansıyor bu sefer. pek etki etmiyormuş gibi oluyor bu sefer.

0

sorunun ne olduğunu anlayamadımki ben cevap veremiyorum

0

yüzde yirmi kazanç böyle baktığıma o soruların altında sorumani var ismi yazılıyor demek ki o sorular siteye ait olduğu için yüzde yirmi ama yazarların soruları kazanç %5 ya da bazı sorular da kazancınız görünüyor.

0

20 olanlar genelde sitenin kendi soruları oluyor diye biliyorm

0

yüzde 5 kazanç bizlerin sorduğu sorular ile oluyor ve bu şekilde cevap verdikçe yüzde 5 kadar kazanç sağlamış oluyoruz ancak yüzde 20 kazançlar genellikle site yöneticisinin sorduğu altın sorularda görünüyor ve onlara cevap verdiğimiz sürece yani altın sorulara yüzde 20 yani aha fazla kazanç spalamış oluyorsunuz benim bildiğim kadarı ile yüzde yirmi kazanç olan altın soruları site yöneticisi hazırlıyor yani ben öyle biliyorum belki bazı kullanıcıların sormuş olduğu sorular da altın sorulara giriyor olabilir. bunu bilemiyorum bu şekilde oluyor.

0

valla bende anlamış değilim ikiside aslında aynı miktarda kazanç veriyor ben ikisinden de aynı kazancı elde ediyorum bi yerde yanlışlık mı yapıyorum ne bilmiyorum ki umarım biken bir arkadaş bize yardımcı olur bu konuda yoksa ne farkı var ki