0

genc yasta evlenmekte sorun yok ama para olunca olur cunku ama para olmayinca biraz zor oluyor cunku iki kisiyken baktin 3 olmus ve sen bunlara nasil bakican cocuk bezi yemek icmek gibi icin para lazim olur ve iste yoksa ortada kalirsiniz askeri ucret olnus 2020 tl olmus bu bir aileye basil yeterki onu bilmiyorum para olunca genc yasta evlebebilirsin ama olmayinca birikim yaptiktan sonra evlenebilirsiniz be zaten 20 yasimi doldurtuktan sonra evlenebilirim para varda birikimimi yapiyorumda .

1

evlilikle ilgili şunu söyleyebilirim. kadın ve erkek olgun yaşta ve evliliğe hazir olmalıdır. evlilik uzun bir ömürlü bir ortaklik. bu anlamda genç yaşta evlilik yapmak pek doğru bir karar olmaz. sorumluluk sahibi olmak için illaki de belirli bir yaşta olmak gerekir.

0

genç yaşta evlilik erken (genç) anne baba olmak için iyidir . herkes istediği yaşta evlenebilir çocuk yaşta olmadığı sürece aklının erdiği müddetçe . fakat ben hayatımı yaşamaktan gezmekte görmekten yanayım . erkenden evlenip yuva kurma veya çocuk yapma gibi bir düşüncem yok . tabi ki yarın ne olur bilinmez . böyle düşünürsünüz bir bakarsınız işler değişir bu hayatta herşey her an olabilir . benim fikrim şu an için bu eğitime işe yoğunlaşıp önce kendi isteklerimi hayelleriniz gerçekleştirmek önceliğim . evlilik daha sonraki aşama benim için . fakat evlenenlere mutluluklar diliyorum . herkes kendi yaşantısından sorumlu . evlilik gibi bir kurumun sorumluluğunu taşıyacağını inanan ve kendine bu konuda güvenen her insan evlenebilir .

0

genç yaş derken hangi yaştan bahsediyorsunuz pek anlamadım ama bence bir kişi öyle çok genç yaşta evlenmemeli.biraz hayat tecrübesi gerekiyor.28-32 yaş arası bence ideal evlenme yaşıdır.