0

yani yani değmez üç kuruşluk dünya için sonuçta öldükten sonra cennet cehennem ahiret hayatı başlayacak ve biz cennete gitmek için çabalamalıyız ya da gerektiğinden fazla üzülmemeliyiz cennete gitmek için namaz kılmam lazım islam'ın 5 şartını yerine getirmen lazım insanlara yardım etmen lazım ben kendimden örnek vereyim namazın kılıyorum cumalara gidiyorum elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum yani insanlara yani demem o ki hayat gelip geçici bu hayat bitince sonsuz hayat başlayacak bu üç kuruşluk dünyada o sınırsız sonsuz hayata gitmek için çabalamamıyız.

0

aglamamamiz gerekir fakat bence ağlayan insan guclu vicdanli ve iyi insandir. tamam yeri geliyor gelmiyor bizde fazla fazla uzuluyoruz fakat unutupta yada sunger cekipte hayatimiza devam etnek icin bir yerde icimizden bunu atmak gerekiyor. ister aglayarak ister anlatarak . tabi herkesin bununla mucadele sekli farklidir. ben aglayarak atlatabiliyorum ve sonra hic olmamiscasina hayatima devam etmeye calisiyorum.

0

hiçbir şey için, hiç kimse için ağlamaya değmez. ne zaman öleceğimizin belli olmadığı bir yaşam sürüyoruz ve bunu doyasıya mutlu bir şekilde yaşamalıyız.

1

üç kuruşluk dünya için insanın ağlamasına değmez ama sonuçta insan yaşam mücadelesi veriyor bir yerde gücü tükendiği zaman ya da başaramadığı zaman hüzünlenip ağlayabiliyor değmese bile.

0

aslında bakarsak gerçekten değmez. çünkü bugün tamam varız da yarın olacağımız belli değil. böyle söyleyince insana sıradan geliyor her şey dünya derdine düşüp en ufak şeyleri dahi kafamıza takıyoruz malesef ki

0

değmez ama insan yaşaması için mücadele etmeli kendini bırakmamalı sonuçta burası bir sınav dünyasıdır ibadet etmek de gereklidir

0

değer. ben ağlamayı bu şekilde görmüyorum. aynı gülmek gibi, kahkaha atmak gibi, bağırmak gibi, kaşlarımızı çatmak yada sinirlenmek gibi ağlamak da hislerimizin duygularımızın bir dışa vurum şeklidir. hatta ağlayabilen yani üzüldüğünde bunu dışa vurabilen bir canlı olduğumuz için çok şanslıyız.

1

elbette değmez fakat ağlayınca insan bir rahatlıyor.o yüzden çok sık olmamakla beraber arada bir ağlarsak bir sıkıntı olmaz bence.