0

yani illa falda bir şeye bakıpta yani güvenipte söyleme değil yani atıp tutuyorlar işte para kazanan insanlar var faldan yani bence sallıyorlar zaten fal gerçek değil o yüzden atıp tutup insanları anca kandırıp dolandırmasını biliyorlar başka hiçbir şey değil

0

sadece atıp tutuyorlar bişey bildikleri yok ki o aptalların. insanlara yalan yanlış şeyler söyleyip durmaktan başka bişey bilmiyorlar. ben falcılara bu yüzden inanmam.

0

aslında atıp tutmuyorlar şahsen bende bir ara bakıyordum şuan bıraktım
1-) fal baktığın kişiyi tanımıyor olman gerekiyor.
2-) fal bakmanın birçok kuralı vardır gece 3 den sonra bakılmamalı vs tarzında
3-) görmüş olduğumuz sembollerin ve kahvenin tümünde hissetmiş olduğumuza göre yorumluyoruz yani aslında öyle atıp tutmuyoruz ben ilk kahve falını bir arkadaşımın arkadaşına bakmıştım ki daha önce bu kızı hiç görmemiştim babasının jinekolojik bir kanser olacağını , ameliyat olacağını , radyoterapi ya da kemoterapiye çok direneceğini ama en son onu tercih etmek zorunda kalacaklarını söylemiştim kız bana yok artık daha neler demişti ve 5 ay sonra arkadaşım beni arayıp o kızın babasının prostat kanseri olduğunu ve o an için radyoterapi ve kemoterapiyi asla kabul etmediğini söylemişti.

0

bence baktıkları faldaki şekilleri çeşitli şeylere benzeterek yörük yapıyor olabilirler . veya diğer alemden bazı canlılarla iletişim kurup onları bilgi verdiklerini söylediklerini ifade ederler kendileri de atabilirler rastgele bazen şansınıza tutar . ayrıca tarot gibi dalların açıklamaları zaten vardır onlar sadece buna yorum kararlar . genellikle böyle olduğunu düşünüyorum . fakat tabi buna inanan var inanmayan var . herkesin kendi düşüncesi ancak şöyle de bir gerçek varki allah dışında kimse gelecekten haberdar değildir . insanlar sadece tahmin yürütebilir veya ilaçla olan olayları hissedebilirler .

1

şahsen ben de bakan bir insanım ve açıkçası atıp tuttuğum tek bir kısım bile olmuyor. genel olarak kahve fincanında çıkan şekillere göre yorumlama yapıyor ve hissiyatlarıma göre de bildiriyorum. yani şekiller garip bir şekilde beyninde olay örgüsü oluşturuyor ve ona göre de hislere dayanarak yorumluyorsun. şimdi bu sana saçma ve yaşamadığın için de inandırıcı gelmiyor olabilir ama en azından bana göre fala bakmamdaki etkenler bunlar. şu ana kadar da nadiren yanılmışımdır.