1

dambıl ile yapilir
5kg su siseleri
halter takimi

1

evde yapılan sporlarda kol egzersizi olarak en yaygın kullanılanı şınavdır. şinav çekmek kol, göğüs ve omuz kaslarını çalıştırır. kol kaslarını çalıştırmak için barfix çekilebilir, dambillariniz varsa dambıl kaldırarak kol kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. ayrıca ağırlıklardan varsa halterlede çalışabilirsiniz. güzel yanı bunu bir spor salonuna gitmeden evde kendiniz rahatça çalışarak yapabilirsiniz.

1

evde bir cok spor etkinliği yapmak mümkündür. her zaman sağlıklı yaşam sürdürmesi için insanin spor yapmasi gerekir. mesela evde şinav ve mekik cekmek kol egzersizi evde yapabilirsiniz. spor her zaman önemli olan şeydir. spor yapan insan sağlıklı olur. eger sağlıklı olursa güzel bir şekilde yaşam sürdürmesi daha yüksek olur. bugün öğretmenler günü herkesin öğretmenler gününü kutlarım. bende bir öğretmen adayı olarak atanmak ıstiyorum. ama bu ülkede atanmak konusunda hiç bir şekilde kolay olamayacak bunu da biliyorum. her neyse spor diyorduk. evde bir cok spor etkinliği yaoabilirsiniz. ağırlık yani dambil dediğimiz araçlar var. bunlari her sabah aksam bos olduğumuz zamanda kaldirip indirmek gerekir. bu sizin kolunuzu güçlü bir yapiya sahip kılacak. benim şahsi düşüncelerim bunlar bana katılan da vardir katilmayan mevcuttur. ama ben herkesin düşüncesine de saygı duyarım.

1

dambıl seti alırsın.evde boş zamanlarında çal ışırsın:dddddddd

1

ağirlik kaldirilabilir. bunun icinde su şişeleri kulanilabilir. şinav cekilebilir. x

1

evde cok basit hareketlerle
basit kas kolu gelistirilebilir
mesela imkan varsa dambl ile çalışılabilir. fakat yok ise su dolu suse ile yapılabilir.

1

evde yapılabilecek çok fazla hareket vardır.ilk önce vücudu ısıtmak için hafif bi kardiyo daha sonra dambıl çalışması kolların sarkmasını önceleme amacıyla 2x12 set halinde yapılmalıdır.dambılığın ağırlı kendi güzünüze göre ayarlanmalıdır.

1

evde yapabileceğimiz aslında çok hareket vardır. ama genel olarak üşendiğimizden dolayı fazla hareket yapmayı sevmiyoruz. aslında sabah kahvaltısından sonra belli saatlerde vakit ayırmanız gereken bir şey diye düşünüyorum. evde bile yapmıyorsun dışarıya çıkıp yürüme ya da koşma hareketleri bile yapabiliriz. bu sağlığımız açısından gerçekten faydalı olacak spor hareketlerinden bazılarıdır.

1

şınav ve mekik çekmek iyidir evde en rahat bunlar yapılır eviniz uygunsa barfixde olabilir

1

şınav mekik yetiyor evde bana başkada bilmi

2

evde dambıl varsa onunla yoksa pet şişe veya yastıkla kol egzersizi hareketleri yapılabilir. bunun yanında şınav çekmek, asılabileceğiniz bir yer varsa barfiks çekmekte işe yarar.

1

şınav çekmek mekik çekmek 5 lt şişelrin içine su dolduralarak ağırlık kaldırarak ev egresiz yapmış oluruz

1

dambıl ile dirsekler sabit olarak yukarı aşağı hareket ettirmek

1

dumbble kullanarak çeşitli egzersizler yapabilirsiniz. set set olması şartıyla belli bir program izleyiniz.

1

litrelik pet şişeleri dambıl yerine kullanarak kol hareketleri, yapılabilir. iki elin baş ve işaret parmakları yerde birleştirilerek yarım şınav çekilebilir. kolları çok zorlar ama hemen hemen bütün kaslarını çalıştırır. plates lastiği ile bu yoksa bir ince çorapla yapılabilecek çok faydalı hareketler de vardır. anlatması biraz zor, internette bolca var bu tip hareketlerin açıklamaları. yeter ki egzersiz yapmak isteyin, bir çok yöntemi kullanabilirsiniz evde.

1

aslına bakılırsa düşünüldüğünde evde yapılabilecek birçok kol egzersizi bulunmaktadır. mesela dambillar ile yapılabilen bütün hareketler evde su siselerinin doldurulması gibi çok kolay bir yöntemle yapilabilmektedir. bunlar dışında sınav ve ters sınav hareketleri yapılabilir. ve evde bulunan ellerimizle rahatça tutunarak sallanabilecegimiz bir yerde ters ve düz barfiks hareketleri yapılabilir.

1

ters şınav ve düz şınav kollarını göğüslerini iyi derecede geliştirecektir.

1

evde yapmamız gereken egzersizlerden ilk aklıma gelen açma germe hareketleri olması gerektiğini düşünüyorum çünkü evde yaptığımız sporlar da çok faydalı olduğunu düşünüyorum ama aslındq onu da yapmıyorsak güzrl bir spor salonuna gidip yazılmaktır alternatif olarak olumlu bakıyorum çünkü spor salonlarında herşey var yeterince araç ve gereç onları yapmak daha iyi diye düşünüyorum çünkü evde ki hareketlerde sınırlı kalabiliriz birde spor salonun da özel hocaların olduğunu biliyorum onlar daha çok ilgileniyor ve nerelerde hata yapıldığın da söylüyorlar sizi yakından izliyorlar bir müddet sonra zaten kendiniz de yapmaya başlıyorsunuz özellikle 1 ay içinde farkı göreceksiniz öyle diyebilirim bende öyle zayıf ve uzun boylu biriyim normal de ama spora başlayalı fotoğraflarım dan farkı görebiliyorum gittikçe gögüs kaslarım oluşmaya başladı özellikle kol bölümün de tabiki ama hemen yapamıyorum zor olmaz diyebilirsiniz ama bırakmayın bi üçgen vücut içinde çok çalışmak lazım bi anda olacak bişey depil bunu herkes de biliyor yanş vitamin hapların dan sakın almayın eğer bi sporu bırakırsanız çok çirkin bi görüntü ortaya çıkabilir bunu bilerek başlayın yalnız orda ki ortam da iyi oluyor genel bi arkadaşlık kurma imkanınız da oluyor açıkcası muhabbet gırgır şamata derken bi anda zaman geçiyor zaten ben size tavsiye ederim inşallah herkes gitmek ister ve olgun bi vücut yapasını yapar bu soru içinde sorumani ekibini teşekkür ederim.

1

evde yapabileceğimiz kol egzersizleri iki tane aynı lt su şişesini ile dambıl gibi kullanarak hareket yapılabilinir sonra plank da en güzel hareketlerdendir.

0

evde yapabileceğimiz kol egzersizleri elbetteki vardır. mesele evinize dambıl alarak kol egzersizi yapabilirsiniz. en etkili kol egzersizlerinden biri de şınav çekmektir. şınav çekerken sadece kolunuz çalışmaz, vücudumuzdaki hemen hemen tüm kaslar çalışır. he diyelim dambılınız yok ve dambıl alacak paranızda yok. o zaman siz de su şişesinin içini doldurun. 2.5 litrelik su şişesi tabiki daha iyi. doldurun onu dambıl olarak kullanın. bir nebze de olsa işe yarar. spor yapın, spor yapmak güzeldir. hadi kalın sağlıcakla.