1

herkesin farklı düşüncesi var sonuçta buna bir sınır getirmek bence doğru olmaz. yorum yapmak da güzel araştırıp bakmak da. sadece yorum yaparsak gerçek bilgileri hatırlatmaktan geri kalabiliriz. herkesin soru stili farklı tabi. bence yorum sorusu da sorulmalı bilgi sorusu da. böylece sorumanini işleyişi artar.

1

yorum sorusu sorulması taraftarıyım ben. diğerleri çok zor oluyor hep tarihle ilgili arabayla ilgili yok bilmem ne, çok zor ve sıkıcı sorular var. yorum yapınca örnek veriyorsun, varsa bir anın yazıyorsun falan.. en hızlı yorum soruları kazandırıyor bence. ben öyle kazanıyorum. bilgi sorularının bazılarını anneme soruyorum. ama ona da sormak istemiyorum. kendi hakkımla kazanayım istiyorum. o yüzden lütfen bol bol yorum soruları sorulsun da hepimiz kazanalım..

1

her ikisi de olsun ama bilgi sorularına yanlış cevaplar verilmesin. azıcık araştırıp öyle cevap versin insanlar. bilgi kirliliği olmasın yeter ki. zaten yorum sorularında istediğiniz gibi cevap verip yorum yapabiliyorsunuz.

0

bence ikisi de olsun, yorum sorusunda herkes yorumunu yazar, bilgi sorusunda ise konu hakkında bilgisi olan yazar.

0

bence yorum soruları daha fazla olmalı yani bilgi soruları da olmalı tbaikş ama bilgi sorularının bazıları çok bilgi içerikli oluyor ve hepsine yetişemiyorsunuz daha fazla zaman harcıyorsunuz böylelikle. ancak yorum sorusu olunca daha hızlı ilerliyor ve kendi düşüncelerinizi de ifade ediyor ve paylaşıyorsunuz . bence bu bakımdan yorun sorularının dha fazla olması daha fayda sağlar diye düşünüyorum.

1

bence sorular cok abartilmamali.oyle sorular var ki omrumde duymagimiz sorular.bu insanlar boyle sorulari nasil yanitliycak.internette arastirip yazdigimizda da kopya diyip banlaniliyoruz.

1

bana kalırsa daha çok yorum sorusu sorulsun lakin ara sıra da olsa bilgi sorusu sorulması insanları kültürel ve bilgisel açıdan zenginleştirecektir. bu sebeptendir ki ağırlıklı olarak yorum lakin bir kısmının da bilgi sorusu şeklinde sorulması taraftarıyım.

1

yani herkesin soru cevaplama zevki ayrıdır ama benim görüşüme göre yoruma açık sorular sitede sorulsa daha çok cevap alır ve herkes o soruya cevap verir diye düşünüyorum. çünkü yoruma açık olduğu zaman herkes kendi yorumunu kendine özgün bir şekilde yazabilir diye düşünüyorum.

1

bence dag cok yorum sorusu sorulsa daga fazla kazanabiliriz ve dağa çok anlamli ve uzun yazmasi gereken sorular ve bazen soru yazarak saçma sorular soruluyor.

0

bence yorum soruları daha güzel oluyor daha hızlı cevap verilebiliyor. bilgi soruları için biraz bilgi edinmek gerekiyor. bilmediğimiz şeyler de olabiliyor. aslında öğrenmek açısında bilgi soruları da iyi ama daha çok yorum soruları dhaa güzel daha hızlı ve kolay oluyor diye düşünüyorum. bence yorum soruları dha fazla olmalı.

0

bence daha cok yorum sorusu soeulmasi taraftariyim. cunku bilgi soeusuna kimse arastirip da yazmak istemiyor. zaman kaybi olarak goruyorum bende zaten. o yuzden yprum sorulsrinda en azindan bir fikir beyan edebiliyorsun.o yuzden yorum sorularindan yanayim ben. vr grnellikle de yorum sorusu sormaya calisiyorum.

0

tabii ki daha çok yorum sorulsun yorum sorulduğu zaman bizim de cevap verme olasılığımız daha yüksek olur