0

televizyonu herkes istediği kadar seyredebilir bu herkesin kendi özel hayatıyla ilgilidir . ancak herşeyin fazlası zarardır . televizyonu sabahtan akşama kadar izlediğini zaman hem beyniniz bulanır hem de oturduğunuz yerde tutulup kalırsınız çeşitli sağlık problemlerine yol açar . hem ruhsal hemde fiziksel olarak . bu bakımdan kararında ve belki saatler içersinde izlenmesi daha uygun olur . televizyon başında da saatlerce vakit geçirmek strese depresyona bı çok hastalığa yol açar . bunu kontrol edecek olan yine sizsiniz . başka ilgi alanlarına yönelerek bu durumdan kurtulabilirsiniz . böylece televizyon başında çok fazla vakit geçirmemiş olursunuz .

0

televizyon kadar saçma bir icat olmamıştır, geldiğimiz bu noktada.televizyonun bize kazandırdığı hiç bir şey yok ama zamanımızı boş yere çalmakla meşhur meşgul, onca güzel şey varken açıp da televizyon karşısında oturmak her günün sıradan olacağının ateşini yakmak demektir. spor yapmak dışarıda gezmek etmek veya kitap okumak kadar çok faydalıyken, böyle bir şeyi hiçe saymak en doğrusu.

0

1-2 saatı gecememeli.pek saglıklı degil tv basında zaman gecırmek.

0

çok az izlenmeli izlendigi zamanda ya bilgi yarışmaları yada belgesel tarzı filmler izlenmelidir

0

mümkün olduğunca az izlenmeli. gün boyu ekran karşısında yaşayan bir toplum olarak tv'den ne kadar uzak olursak o kadar sağlıklı olur.