0

tabii ki sağlık açısından spor un hayatımızda yeri büyüktür.sağlıklı bir insan daha huzurlu sağlıklı neşeli üretken olur...oturduğumuz zaman ister istemez kireçlenme olmaktadır..

0

oldukça önemli.çünkü spor zinde tutar ve tembelleştirmez.

0

spor insan vücudu için her açıdan önemli. daha zayıf, kaslı ve sağlıklı bir vücut için spor yapmalıyız.

0

sağlık açısından sporun önemi çok büyük hem fiziki hemde ruhen rahatlamanım tek yolu spordur bana göre , oturmak hem sağlığı bozan hemde kilo almanıza yardımcı olan en büyük etken insan oğlu spor yapmadan hareket etmeden hastalıklara davetiye çıkarmaktan başka birşey yapmaz . günde ortalama 30 dakika yürümek bile insan vücudunda sağlıklı yaşamaya yardımcı olur .

0

spor olmadan olmaz vücut dinç dinanik enerjik olmaz.kan akışını düzenler.cildi gençleştirir.kilo verdirir.

0

tabi ki önemlidir. öncelikle insanın kas ve vücut yapısı için oldukça önemlidir. vücudu engede tutar, ruhsal açıdan insanı rahatlatır, sinir ve stresi azaltır.

0

sağlık açısından spor o kadar çok önemli ki size anlatamam ben kendim çok spor yapıyorum aşırı derecede çok spor yapıyorum bir de sigara içiyorum ama sigaranın etkisi hiç belli olmuyor aşırı spor yapma ondan dolayı gayet dinç güçlü ve sağlıklı yaşıyorum spor herkese öneririm spor yapmazsanız abur cubur yersiniz obez kalırsınız şişman kalırsınız da hiç iç açıcı bir durum değildir

0

saglimiz açısından spor tabi önemli ,faydalıdır ,adamı dinç tutar ,sağlıklı olursun her zaman bak ajda pekkan 'a kadın estetik olabilir ama ne kadar da dinç spor yaprltigi için spor hastalıktan bire korur seni ama tabi sigara icmemek lazım spor yapan insanlar sigaradan uzak durursa daha sağlıklı olur.

0

sağlık tabii ki her anlamda bir insan için gerçekten çok önemli olması lazım.özellikle sabahları kalktığımızda erken saatlerde koşma ya da yürüme yapabiliriz.özellikle stadlara gidip belirli günlerde veya de gitmemiz lazım.özellikle ilerleyen yaşlarda daha çok faydasını göreceğimizi söyleyebiliriz. çünkü genç yaşta pek fazla gençler böyle spor yapma alışkanlıkları yok.

0

sağlık açısından spor elbette önemli. sürekli oturduğumuz zaman kemiklerde kireçlenme oluyor. yürüyüş yapmak, mekik çekmek vesaire sporlar hem vücudumuzu sikilastirir hem de sağlığınızı korur efendim.