0

deneyip ogrenebilirsin 3 bin karakter yazip kac kurus alacagini...

0

tam olarak ne kadar olduunu bilmiyorum ama sanırım olay sadece kaç kelime yazdığmız ile de alakalı değil çünkü ben aynı uzunlukta yazdığım metinlerde bazen daha fazla kazanırken bazen daha az kazandığım oluyor sştenn işleyişinin nasıl olduğunu bende tam olarak merak ediyorum biraz gezndim ama bilgi kısımlrında da çok detaylı bir anlatım bulamadım doğrusu. ama daha önce kelime yazmama izin vermeyecek akadar dolduruğum oldu 2 kat kazanç gününde olması rağmen 45 krs civari bir kazanç elde ettim.

1

valla kardeşim üşenmezsen dene bir ne kadar kazanç veriyor. :)bize de haber et. ben üşenirim 3000 kelime yazmaya. hem ona göz mü dayanır kardeşim.

0

bilmiyorum 300 kelime ne kadar veriyor ama 40 kelime 1 kes veriyor ama 80.kelime 2krs veriyor ama 300 kelime en fazla galiba 1 tl veriyor ama kelimeleri sayarsak çünkü zaman kaybı oluyor.

0

artık kaç satır alıyor tam bilmiyorum ama oradan hesaplayabilirsin. benim bir sorum var. istediğiniz kadar uzatın kazanacağınız paraya bakın diye. orada deneyebilirsin mesela. cevap sınırına geldiğinde kaç satır oluyor diye. her bir satır için bir kuruşa denk geliyor çünkü cevaplarda.