0

uzun yazman gerekli 40 karakterden uzun olması gerek ve düzgün yazınçada bişey degişmiyor

0

bende o konu hakkında o soru hakkında doğru bildiklerimi en uzun şekilde yazmaya çalışıyorum bazıları gerçekten uzun yazıcam diye saçmalıyor hak yiyor

0

cevabı zaten doğru vermen lazım.ama soruyla alakalı bir şekilde uzatırsan o zaman daha çok kazanırsın.ne kadar çok yazarsan senin için o kadar kardır.

0

ben doğru cevap vermeye çalışıyorum bende yeni üye oldum bu arada doğru yazınca sanırım

0

cevabı doğru verince ve devamında o cevapla alakalı cevap verirsen daha fazla kazanırsın. bir satırlık cevap yerine o cevapları detaylandırabilirsin. ne kadsr konuyla ilgili açıklama yaparsan o kadar fazla kazanırsın. bir emek var çünkü. tek bir satırlık cevapla on satırlık bir cevap bir değil çünkü. dikkat edersin konuyla ilgili olmasına. mesela malazgirt savaşının tarihi sorulmuşsa 1071 deriz. devamında malazgirt savaşıyla alakalı bilgiler verebiliriz. nerde yapıldığı veya kimler arasında yapıldığıyla alakalı bilgiler verebiliriz. bu bilgiler sonucunda cevaplaro detaylandırmış oluruz. detaylar sayesinde cevaplar daha kapsamlı olur böylece daha fazla kazanırsın.

0

daha uzun ve daha açıklayıcı olmak daha iyidir ama fazla kazanmak istiyorsan uzun uzadıya yazmalısın

0

ben uzun yazınca daha fazla para kazandığımızı düşünüyorum mantıklı yazdığımıza bakmıyorlar diye düşünüyorum ama bu iki kat kazanç bitmesin istiyorum böyle çok güzel ama iki kat kazanç da olmuyor sanki bana öyle geldi siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence 2 kat olmuyor biz uzun yazdığımız icin puan para aliyiruz bence .

0

arkadaşlar şöyle galiba hem uzun hemde ackklayıcı olması gerekiyor ne kadar cok yazarsan o kadar cok kazanırsın herkesın ekmeği kendine kimisi uzun yazar cok kazanır kimisi uzun yazmak yerine kısa yazar ama 4 5 soru cevaplar bunlar kişiden kişiye değişir bana sorarsan uzun yazmak tabiki daha iyi cok ugraşmazsın az soru cevaplarım ve daha cok kazanc elde edersiniz aramızda öğrenci arkadaşlar var bu internet sayfası onlar için cok iyi ek gelir gibisinden sınav haftası olmadığı sürece buna girip soru cevaplasım ek gelir elde etsin öğrencilik kişiden kişiye zordur para gerektiriyor inşallah herkes daha cok soru cevaplar daha cok kazanc elde eder ben buraya üye olalı cok olmadı pek cokta para kazanamadım bıraz zaman gerektiren biraz uğraştırın bir uygulama ama biraz ugraşınca güzel rakamlarda para kazanabiliyosum daha önce para cekim talebinde bulunmadım o yüzden onunla ilgili bir şey diyemiyecem size inşallah biraz yardımcı olmuşumdur size sağlıcakla kalın soru arkadaşlarım sorumani güvenilir bir site güven konusunda sıkıntı etmeyin sız bol bol soru cevaplamaya bakın bir yerlere kafanız takılmasın takılırsa sorun billa birisi cevaplar

0

ben daha uzun yazan daha fazla kazanıydı diye biliyorum ama yalan yanlış sorulmuş soruyla alakasız kocaman bir yazı yazmak bence o parayı hak etmemek demek o yuzden benim fikrim çok yazmaktan daha önemlisi az yaz doğruyu yazmaktır diye düşünüyorum.

0

sorumani'de daha çok para kazanmak için soruya doğru ve uzun cevap yazmanız lazım.ama uzun derken bazıları saçmalıyor.mantıklı soru ile ilgili cevap yazılmalı.

0

bende şuan öğrenci olduğum için maddi yöndem ailemede zarar vermek istemiyorum o yüzden ek gelir olsun diye ucundanda olsa biraz para kazanırım diye girdim uzun yazdığımız zaman daha fazla veriyorsa eğer doğru cevap verip kısa tutmaktansa detaya giricez galiba

0

bence uzun olmasından ziyade doğru cevap olması daha uygun olur çünkü cevaplarken surf daha çok para kazanacaz diye uzun uzadıya saçma sapapan bilgiler verip yanlış bilgilerle kimsenin kafasını karıştırmaya hakkımız yok tabiki uzun olması da etkili oluyor ama doru olduğu sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

0

siteye yeni üye oldum. çok fazla soru cevaplamam gerektiğini düşünmüştüm. fakat bu başlığa bakınca birçok kişi uzun yazmanın daha iyi olduğunu söylemiş. açıkçası öğrenci olduğum için fazla olmasa da ek gelir sağlayabileceğim bir site arıyordum ve burayı buldum. bu site ve sizin cevaplarınız beni umutlandırdı. arkadaşımın yukarıda yazdığı gibi anket dolu sitelere de baktım ama hepsi gerçekten çok boş.. burayı bulduğum için mutluyum..

0

tabiki hem doğru hemde uzun cevap yazmak sana kazandırır, kendi fikirlerinize ekleyerek daha uzun cevaplar vermis olursun. buda sana kuruş olarak geri döner.

0

he birde soylemeyi unuttum sitede etkinlik var ya... yazdigin cevaplarin ne ise iki kati kazanç olarak yansiyor.

0

evet ne kadar uzun yazarsan cevabi kazancin o oranda artiyor... 1 satir hemen hemen 1 kurus civari mesela... 10 satir yaz ortalama 10-12 kurus civari bir kazanc grliyor... ama bu sorunun altina yazan biri var. burak kose adli... onun gibi degil de soeu ile alakali olsa gecerli sayilir. o burak kose banlanacak... simdi sorumaninin gozunden kaciyor ama odeme talebi bulundugunda bay bay diyecegiz ona. ;)

0

özellikle de yorum ve fikir sorularında çıkıp ta bu cevap doğrudur bu cevaptır yanlıştır deme şansımız olmadığı için verdiğin cevap ne kadar uzun ve öznel olursa daha fazla kazanmış olurusn.

0

ya şöyle söyleyim yazı yazidiginiz yeri full olarak doldurun yani bir kelime daha yazmanızı izin vermesin. 67 kuruş kazanıyorsunuz. bu yüzden 5 sorularda geçerli e bu mantıktan yola çıkarsanız maksimum yüzde 20 lik sorularda da bir cevapta 2 lira filan kazanırsınız. birde cevaplarda kullanılmayan kelimeler oldumu sanırım o da ayrı bir aligomatrayla hesaplanıyor. kısa bir cevap verip 4 kuruş kazandığım bile oldu

0

tabikide uzun cevap yazarsan daga cok para kazanirsin cunku sen tahminindekileri soyle ama sacma seyler soyleme bazi arkadaslar bizi enayi yerine koyuyorlar sanki biz bilmiyoruz onlar cok akillilar klavye tusuna basiyorla ve o parayi veriyorlar ama kazanci cektiginde bu kazanclar okunuyor cunku siz siz olun dogru cevap sakin kopyala yapistir yapmayin ve site cok guzel bence sinirsiz para kazanma soru cevapliyican 24 saat bile aktif olursun cun sen ne kadar aktif olsan o kadar para bence diger siteler diyiyordu gorev anket doldu gibi sacma seyler vardi cunku emegi gecenlere tesekurler ama bu siteyi cok begeniyorum oncelikle 1 gafra sinra ilk cekimimi sagliyacagim artik.

0

arkadaşlar ne çok uzun olsun ne çok kısa orta boylarda cevap yazın cevaplariniz doğru olsun doğrusunu tamaminizi yazın diye kimse size demiyor eğer doğru cevabı bilmiyorsanız tahmininizi yazı başka bir şey yapmayın ama sakın bis şeyler yazmayın sonra pişman olursunuz arkadaşlar düzgün çok uzun olmasın uzun yazarsanız da onu siz bilirsiniz ama çok kısa yaşarsanız para az verir bence orta yazın yetersiz benden bu kadar arkadaşlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun halde bay bay.