0

genelde sorular biriktiği çok sık geliyor. bana iki günde bir geliyor.

0

evet gelmedi. bende farkettim. ama ben bunu soruların cevaplanmasina bagliyorum. 1 cevap bile alsa sorular, yine cevaplaniyor... :)

0

ne zaman gelir bilmiyorum ama su site de en ayar oldugum sey.

0

yani evet gelmedi ama bu akşam gelebilir veya yarın sabah olabilir. şu an bilemeyeceğim bence benim modunu araya girmesi bence çok iyi oluyor. en azında cevapsız sorular kalmamış oluyor. gerçi benim moduna geçirdiği zaman sitede kimseyi göremiyorum. herhalde soru sor olmadığından dolayı olabilir ama sorumani iki günde bir beyin moduna veya bilemedim, bir günde bir beyin modunu yapıyor ve bugün geleceğini düşünüyorum. ben de şu an siteye yeni geldim yani kaç saattir yoktum o anlamda yeni geldim. sorular bayağı birikmiş cevapsız sorular da çok cevapsız sorular çok olduğundan dolayı beyin moduna 2 saat sonra falan geçirir diye düşünüyorum.

0

genelde cevapsız soruları cevaplamak çalışıyorum. ama gerçekten de bazen beyin bedava modundan sıkılıyorum. çünkü bitmiyor sorular.

0

bazen gelmesi iyi oluyor ama bazen kalan sorular o kadar cevabını bulmak zor oluyor ki bitsin diye dört gözle bekliyorum. o yüzden gelse mi iyi gelmese mi bilemedim.