2

nasıl mutlu olunur ?

4 cevap
0

mutlu olmak zor. çikolata yiyerek mutluluk hormonlarını harekete geçirebilirsin. başka yöntemi var mı bilmiyorum.

0

mutlu olmak için öncelikle elindekilerin kıymetini bilmek gerekiyor. her şeye burun kıvırmamak gerekiyor. mutluluğun sürekli olmayacağını bilmek gerekiyor. insanların hayatları toz pembe değil sonuçta bu yüzden sürekli mutlu olmalarını bekleyemeyiz. mutlu olmak için öncelikle kendimizi sevmemiz gerekiyor sonra da başkalarını sevmek gerekiyor. kendimizi bazen ödüllendirerek mutlu edebiliriz bazen vakit ayırarak bazen de kendimizle baş başa kalarak. mutlu olmak için en önemli şey kendimizi sevmemiz ve tüm mutluluklara kendimizi layık görmemiz gerekiyor.

1

mutluluk sürekli olmaz. hayatta mutlu anlar da var, mutsuz anlar da. biz elimizden geldiğince mutlu anları çoğaltarak mutlu olabiliriz. mutsuz anlarla hayatı kendimize zehir ederek değil. geçen zamanı geri alamıyoruz, o yüzden güzel geçirmek gerekli.

0

böyle bir dünyada yaşadığımız sürece mutluluk bize uzak kalır. hem herseyimiz olsa bile yine mutlu olamayız insanoğlu bu dünyaya dert çekmeye gelmiş. ben şahsen ne yapsam da mutlu olmam. olsam bile bu bir süre sonra hemen geçer.