0

kadınları genelde mutlu eden en önemli şeylerden biri alışveriş hastalığıdır . ilgilenen sahip çıkan kadının arkasında duran onu destekleyen bir adamdamsanız buda kadını mutlu etmek için önemli sebepler arasındadır. mümkünse kestirği saça dikkat edin doğum günlerini özel günleri unutmayın onu sevdiğinizin ona hissettirin kadınlar havalara uçarlar zaten .

0

bir erkek olarak kadınların çok zor mutlu olabileceğine inanmıyorum.yeterki gönülden yapın,gönülden sevin onlara yeter bu.

0

kadınlar çok küçük şeylerden de mutlu olabilirler. önemli olan kadına değer vermektir. ona değerli olduğunu hissettirmektir. saygı herşeyin üstünde gelir.

0

düşünceli olun, mantıklı olun, sevginizi gösterin, saygınızı bozmayın, bağırmayın, haklarımıza, fikirlerimize, isteklerimize saygı gösterin başka bir şeye gerek yok. öyle sanıldığı gibi çok şey istemiyoruz.

0

erkekler icin zor bir soru olabilir ama emin olun hic zor degil. az önce sevgi, saygi ve sadakatten bahsettim kadinlari mutlu etmenin yollarindan en önemlisi bunlar aslinda. sen sevgiyi saygiyi sadakati kadina göstermezsen istedigin kadar mal mülk ver o kadin sana yansittigi mutlulul sahte olur bi zaman sonra ama tersi sevgi saygi ve sadakat goster verdigin aldigin hediyelerin para olarak hicbir sekilde onemli olmadigini anlayacaksiniz. evet kimi kizlar parasi olsun yeter derler ama onlarda oendilerini kandirmis oluyorlar ve buda onlarin aslinda kendilerine güvensizliklerini gösteriyor her sey para mal mülk degildir her seyin basi sevgiden saygidan ve sadakatten geçer bu üç sey mutli eder.

1

bence zor değil. kadını mutlu etmek için içinden ne geçerse yaparsan onu mutlu edersin. yüzünde gülücükler açar.

2

kadınları mutlu etmek düşünülenin aksine hiçte zor değildir. ne yapılırsa yapılsın sadece kadını düşündüğünü hissettirmek önemlidir.

0

kadın dünyasını mutlu eden şeyler şunlardır. ilk önce sevdiği bir çiçek, güzel iltifatlar, seni seviyorum gizli ve sihirli cümlesi, alış verişe çıkması için bol parasının yanında olması, yeni elbiseler, yeni saç modelleri kadınları mutlu eder.

0

kadınları bence mutlu etmek kolay yani kadın her zaman mutlu olmak ister bende bir kadın olarak söylüyorum kadına sevgi gosterirsin mutlu olur. kadına hediye alırsın mutlu olur kadın ufacık şeyden bile mutlu olabilir. yani çünkü aradığı şey mutluluktur. kadının

0

kadınları mutlu eden şeylere kendimden bir bayan olarak örnek verirsem huzurlu bir yuva hayırlı bir eş ve kendime yakın hissettiğim kişilerle sohbet etmek olurdu

0

kadınları mutlu etmek için onları anlamanız yeterlidir. ancak zor olan kısım ise zaten onları anlamaktır. empati kurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

0

kadınları mutlu eden bişey yok ki varsada bilmiyorum.

0

aksine kadınlar mutlu olurlar .en ufak mutluluktan mutlu olabilen kişilerdir.kadinlar naif,zarif,ince fikirli çok iyi varlıklardır.mutlu etmek zordur tamamen kişisel bir görüştür.

0

sevin, saygi gösterin. evinizi gecindirin. biz mutlu oluruz.