0

zaren banka hesaplarinda hesap isletim jcreti almayan bankalar mevcut. eger banka hesaplarindaki hesap isletim ucretlerinden dolayi banka hesabi kullanmiyorsaniz isletim ucreti almayanlari arastirip hesap actirabilirsiniz adiniza. bunu sadece bu site icin soylemiyorum. gunumuzde artik bircok islem bu hesaplarin internet bankaciligindan islem cok yapılıyor. ola ki internette birsey sattiniz ve paranizi hemen havale/eft yoluyla cok rahat alacaksiniz. eger yadtan dolayi hesap acamiyorsaniz annenizin babanizin veya abi ablaniz varsa onlarin illa ki banka hesaplari vardir. o hesaplarin iban numaralarini buraya verip parayi çekebilirsiniz. yani aslinda cok da erekli degil site icin bu papara denilen sey.

0

bence yaşı tutmayan kişilerin girişini engellemek için gayet güzel şuan ki yöntem. kaliteyi seviyeyi düşürmemek lazım. yoksa burası anaokuluna döner. ayrıca küçük çocuklarında nete bağımlı kalmalarına sebep olabilir hoş onlar bir yolunu bulup giriyorlardır ama en azından ödeme alamayınca vazgeçerler. ailelerde izin vermesinler bir zahmet küçük çocuklara bu kadar net kullanmalarına.

0

bence havale inan yeter bence ben kendim oyun kodu inin al papatya gibi şeyler kullanmıyorum benim hesabıma yatsa yeter bence bu para keşke 15 tl olunca daha güzel olur.

0

zamanla gelecektir ama banka havaleside gayet iyi bi uygulama olmuş ufak yaşlardaki arkadaşlarımız için her ne kadar sıkıntı çıkarsada gayet makul bi sistemdir.

0

şu an için banka üzerinden ödemeler havale veya eft ile yapılıyor. başka bir şeye gerek yok bence

0

güzel bi düşünce fakat neyin ne olacağı belli olmaz site yönetimi gerektiği zaman bu uygulamayıda işleme sokacağını düşünüyorum.