0

yatırım olarak bir hesap açtık sevdiğimle ona para yatırıyoruz. bozuk paralarımızı bir çekmeceye koyup orda ne kadar yatarım olacak diye oraya para atıyoruz.

0

ben soyle yapiyorum. birikim yaptigim icin, onun değerlenebilmesi icin altin alip atiyorum koseyr... yeterli birikime ulastigimda bir daire almak icin kredi çekeceğim

0

yatırım olarak o günün en mantıklı seçeneğini yaparım.

0

ben yatırım yapacağımda kesinlikle altın alırım. geçen sene bu vakitler işkur üzerinden belediyeye geçici personel olarak girmiştim, her aldığım aylıktan en az bin tl lik altın aldım, geri kalan paramı harcar, ay sonunda param kaldıysa bankaya yatırıp, altın,euro,dolar alırdım.

0

yatirim olarak ben basta kripto para ve borsayi tercih ettim.sonrasinda ise vadeli mevduat hesabi :)

0

yatırım maalesef yapamıyoruz ama yapacak olsam altına yaparım yani altın alırım kendimi zaten evini de bir kişi çalıştığı için anca eve gidiyor arabam vardı arabanın bile sattım yani düşün artık bu kadar şeye zam gelmişken bence yatırım yapmak çok zor gibime geliyor hele bir de evde bir kişi çalışıyorsa ama mesela ben de çalışmış olsa hadi olur yapabiliriz bir şekilde ama gerçekten tek kişinin çalışmasıyla çok zor.