0

şuan için,ve bence önümüzde ki 15-20yıl için,imkansız gözüküyor.eskiye dönmek diyince akla hemen astral seyahat geliyor,fakat buna inananlar ve inanmayanlar iki ayrı grup.
ben,bu konu hakkında bir bilinmezdeyim açıkcası.yaşadığını söyleyenlere inanma isteği içimden gelse de,bana uzak görünüyor fikren.
ben yapmak istermiydim eğer gerçekse,elbette.
merak ettiğim bir peygamber,peygamber hayatı,bir fatih sultan mehmet ve atatürk var.

0

geleceğe doğru yolculuk yapmak teorik olarak şuan bayağı bir imkansız görünmüyor bunun nedeni bilim kısa süre içerisnide büyük yollar kattetti

0

geleceğe doğru yolculuk mumkündür hatta herkes geleceğe doğru zamanda yolculuk yapmaktadır. mümkün olmayan zamanın hızının değiştirilmesi

0

aslında mantık yürütürsek diyelim 2300 yılına yolculuk için 2300 yılının oluşması lazımdır henüz varolmamış bir yıla nasıl gidebiliriz ki

0

geleceğe yolculuk yapmak sadece filmlerde olacak bir şey bence. fantastik bir olay, merak uyandırıcı, heyecanlandıran. yine de mümkün olmasa da bir anlık keyif gibi bir şey. geleceğe yolculuk veya geçmişe yolculuk bilimsel olarak mümkün olmasa da filmlere sıkça konu olmuş bir şey bu.

0

benım düşüncem şudur gelceğe yolculuk kesınlıkle yapılmaz ve yapılamaz sadece rüyanda ve hayalınde yolculuk yaparsın mesela öleceğin günü bilsen saatini dakikasını bilsen ne kadar kötü olur demi gün sayarsın ama allah bu konuda düşünmüi ve kendine saklamıştır gelecege yolculuk yapamayız diye düşünüyorum evet geleceği merak ederim hayal kurarım şöyle olsa keşke böyle olsa keşke ama elimizden hiçbir imkan gelmıyor gelceğe yolculuk yapmak ışık hızını ulaşmamız gerekiyormuş ve buda imkansız olduğu için ben pek bu konu hakkında konuşamıyorum sadece hayal ürünüdür.

0

bu konuda ki düşüncem şudur; geleceğe doğru yolculuk yapmak teorik olarak kesinlikle imkansızdır. kimse geleceğe doğru yolculuk yapamaz.

0

bence mümkün degildir sonucta o gittigimiz yerin bizim gelecegim olup olmadigini bilemeyiz yani biz gelecege gitsek ve gunumuze geri donsek gelecekte yapacagimiz hatalari yapmayiz e o zaman o gitmis oldugumuz gelecek bizim gelecegimiz olmaz o zaman bir nereye gitmis oluruz. orasi bizim geleceğimiz degildir yani teorik olarak pek mumkun görünmüyor.

0

içinde buluduğumuz realite doğa kanunları ile yönetilmektedir. geçmiş geçmişte kalır gelecek ise insan istesede istemesede gelir. insana tek kalan nefes alıp verdiği andır insan anı yaşıyor. zaman kavramı insanlar tarafından bir düzen oluşturmak için oluşturulmuş bir planın parçasıdır. ilk insanlarda saat gün zaman kavramı yoktu anı yaşıyorlardı. teknoloji geliştikçe insanlar zaman gün yıl kavramlarını kendileri ortaya atmış oldular. bu yüzden ne geleceğe nede geçmişe yolculuk yoktur. teknolojide gelişmeyecektir bu konular hakkında. çünkü bu doğa kanunlarına terstir.

0

tabiki mümkün değildir bunun icin insan moleküllerin parçalanması gerekir ve buda söz konusu bile olmaza

0

geleceğe yolculuk yapmak mümkün değildir teorik olarakta olsa bile açıklanması imkansızdır gelceği allahtan başkası bilemez

0

ne alaka ya geleceğe yolculuk yapmak direk gelecek hayatta boyle birşey olmaz ne teorik ne alet ne başka birşeyler hic bir insan geleceğe gitmez zamanı bekler ve yavaş yavaş yas gittikçe geleceğe gider yoksa bunun geleceğe gitme gibi bi çare yok. yerinde otur isini yap geleceğe git o zaman neymiş zaman makinası teknoloji gibi şeyler boştur sadece onlar filmlerde olur başka bir yerde olmaz . boyle şeyler imkânsız şeylerdir.melekler geleceğe gidemez şeytan bile geleceğe gidemez cinler bile gidemez. yani boyle şeylerle insanın akli ile oynuyorlar ken dinizi böyle saçma şeylerle kandırmayın lütfen.

0

torik alarak mumkun cunkun gelismis ulkeler teknolojisi yuksek olan bir ulkeyi diusunun savastigi zaman silahlari gelismistir yolculuk etmek istiyorsan gelecege yonelik urunler yapmaliainiz teknolojik seyler bilgisayar telefon silah aliniza ne geliyorsa evet arkadaslar gelecege yonelik cocuklara egitim verilmelidir ve cok bir iyi kotu yani bulunmaktadir bh eğitime bagli ve teknolojiye

1

geleceğe doğru yolculuk yapmak ne kadar mümkün mü şuan belli değil. sadece bilim kurgu filmlerinde görüyoruz. bilimadamlarına göre bu mümkün ama ileride belki bunu görebiliriz. makineler yapılmaya çalışılıyor sanırım

0

bence mümkün değil ama astral seyahat olduğunu duydum ve inanmaya başladım

0

teorik olarak tabikide mümkun ama pratikte uygulanmasi icin 50 sene gecmelidir bence

1

şu an deyil ama ileride japonların gelece gitme makinesi yapaca söyleniyordu eğer o ortaya koluylan kelime doğruysa öyle bi olasılık vardır.

1

böyle bişey mümkün değil geleceğe yolculuk yapmak imkansız geleceğe

0

bu sorunuzun cevabı teorik olarak mümkündür ancak gerçek olarak asla mümkün olmayacak bir şeydir insan geleceğe doğru gidildiğini söyler bunada astral seyahat denir ama ben inanmıyorum sadece teori olarak kalcağını düşünüyorum evet bazen düşünüyoruz ve ileriyi görmüs gibi oluyoruz ancak seneler sonrasını göremiyoruz sadece kafamızda kurcalıyoruz bence dediğim gibi sadece teorik olarak mümkündür öbür türlü imkansızdır keşke geleceğimizi görme gibi bir yeteneğimiz olsa en azından ne zorluklarla karşılasacağımızı görüp ona göre önlem alabilirdik ancak böyle bir imkanımız yok maalesef.

0

geleceğe doğru yolculuk yapılamaz.teorik olarak zaten bu mümkün değildir geleceğe nasıl gidilecek ışınlanarak mı gidilecek yani saçma bence o yüzden bu sadece genelde dizilerde filmlerde olur böyle bir şey zaten mümkün değildir o yüzden geleceğe yolculuk yapılamaz teorik olarak ta bu mümkün değildir.ama geçmişe doğru yolculuk yapmak zaten teorik olarak mümkün bir şeydir o yüzden geçmiş yapılır ama geleceğe yolculuk yapılamaz.ancak herhalde bilim insanları falan bir şeyler yapabilirse o da zaten mümkün değil allahu teala dan başka kimse bilmez ne kadar yaşayacağımızı neler bekliyor bizi ancak o bilir biz zaten böyle bir şey mümkün değil bilinemez komik bence nasıl geleceğe yolculuk yapılacak ki ışınlanacak mıyız yani ancak geleceğe ışınlanabilirsek belki görebiliriz geleceği ama keşke geleceği görebilsek en azından ona göre bir plan kurarız ona göre davranırız yaşarız göre yaşarız ama böyle olursa da hiç kimse için hayatın anlamı kalmaz ve hiçbir şey için artık mücadele edemeyiz maalesef hiçbir şey için mücadele edilmez herkes buyruğuna kendi halinde hep gezer belki işten bile çıkıp nasıl olsa ben gelecekte neler olacağını gördüm gerek yok artık mücadele etmeye demeye başlar ve her şeyi boş verir.o yüzden geleceğe yolculuk yapılırsa ve geleceğimizi görürsek bizim hiç mücadelemiz olmaz hayatın hiçbir anlamı kalmaz ama bence böyle iyi en azından geleceğimizi bilmiyoruz ve mücadele ediyoruz öleceğimiz güne kadar.