1

sorduğum sorulara bir an cevaplardan para almamanız bence iyi bir şey. çünkü bu tarz sitelerde gruplaşmalar olabiliyor. hal böyle olunca da belli başlı kişiler verilerin sorularının altına sürekli olarak cevap vererek bu uygulamayı suistimal edebilirler. o yüzden bence sorulardan aldığımız cevaplardan para gelmemesi iyi bir şey herkes ne kadar aktif olup yazarsa o kadar çok para kazanmalı bana göre de. yoksa akla kara ayırt edilemez bir hale gelir. ayrıca rossmanm arkadaşımın da dediği gibi zaten çok fazla soru soran insanlar var alınan cevaplardan da gelir elde edilirse çok daha fazla boş soru soran insanlar türeyecektir.

0

çok saçma bir uygulama esasen bence girilen cevaplarda bu ortamı yaratan yani soru soran kişi de kazanmalı. sonuçta o sormasa o cevap verilmezdi.

0

normal zamanda sorulsra cevap gelmiyor ki zaten. birde sorulara cevap gelince soru sahibine kazanc saglasa kimse crvap yazmaz sief soru sorar. zaten sitedeki basli basina sorun yank crvapsiz sorularin cok olmasi. beyin bedava mosunun cok sık acilmasi da bu yuzden. o yuzden boyle bir kazanc sistemi sokmuyor sorumani yonetimi. bence gayet de iyi yapiyorlar.

0

sorduğun sorulara başkası cevap verince para kazanamazsın.sitenin kuralı böyle.ama kendi soruna kendin cevap yazarsan para kazanıyorsun.