0

daha iyim olurdu hatta ben en başta öyle sanıyordum

0

bence daha iyi olur kardeşşim ama site sahiperinim de ne kadar kazandiklarina ağli eğer çok fazla kazaniyorlarsa bizede dediğin gibi verilen cevap kadar para kazanmamiz daha iyi olurdu ama gerçekten para kazanmiyorlarsa bence buda iyive biuda yeterliii

0

evet cok iyi olurdu bence bende her gunde ne zaman siru sorma aktif olsa gunde 10 soru sorardim ve arkadaslar ne kadar uzun yazsa benimde kazancima yansisa guzel olurdu bence.

0

cok iyi olurdu ve herkesin hırsı artardı fakat herkes kendi sordugu soruya yorum atardı bu işi suistimal ederlerdi buda kötü olurdu bir nevi bug gibi olurdu

0

çok iyi olur bence de sorumaninin gözden geçirmesi gerek

0

evet cok guzel olurdu sordugumuz sorulara aldigimiz cevaplardan kazanc saglasak az da olsa

0

aslinda cok guzel bir uygulama olabilir ama bu sorumaninin bilecegi is.:)

1

bizde bu konuyu burada çok yazdık çizdik ama malesef böyle bir uygulama olması şuan için mümkün gözükmüyor. buradan sorumania sitesine sesleniyoruz lütfen sorularımıza verilen cevap miktarı kadar kazanç hak ettiğimizi düşünüyorum.

0

hayır bence hiçte iyi olmaz yani biz burada bazı arkadaşlar diğer siteden geldik ve orada da aynı şekil senin dediğin gibiydi ve herkes bir soruyor odaklanıyor da o kadar da çok cevapsız sorular vardı. yani ben senin o düşündüğün gibi düşünmüyorum. bence o zaman haksızlık olur yani ama hiç gerek yok bence böyle daha iyi en azından cevapsız sorular kalmamış oluyor. sen de uzun bir cevap verirsen kazanç elde etmiş olursun ve kendi sordugun soruya da cevap verebilirsin.

0

çok iyi olurdu doğrusu o zaman motivasyon artardı.