0

aslında bakacak olursak şu andaki bu sistemin getirilmesinin doğru bulmuyorum. çünkü şu anda bu sistemin tamamen oturabilmesi için belirli bir zaman geçmesi gerekiyor ve şu anda da bunu yapılması bana doğru gelmiyor açıkçası. zaten bunu ekiplerin düşündüğünü tahmin ediyorum. eğer böyle bir şey yapacak varsa da kısa bir süre içerisinde zaten bizi bilgilendireceklerdir.

0

bence böyle bir uygulama kesinlikle olmamalıdır. neden derseniz herkes soru soracak bu sefer sitede bir ton saçma soru birikecektir. herkes nede olsa ben soru soruyorum cevaplayan illaki olacak bende onlardan kazanç sağlicam dicektir. ancak böyle bir şey olursa site batar diye düşünüyorum siteden aldığımız kazançlara şükretmeli,ve daha fazla sorumaniyi sıkmamalıyız diye düşünüyorum sadece yapılan yarışmalar iki üç günde bir yapılsa çok daha iyi olabilir.

0

soru kalitesi artmaz aksine düşecektir. sırf daha çok cevap alınsın diye saçma sorular açılacak daha çok cevap gelsin diye. nereden biliyorsun dersen yine öyle başka bir site var oradan biliyorum. oradan geldim ben ve sürekli "hadi kazanç kasalım" , "nasılsınız arkadaşlar" , "goygoy yapalım" , "yorum kasalım, para kazanalım" gibi sorular çok açılıyorsu. yani zaten soru surarak ve sorulara cevap yazarak para kazanabiliyorsun sitede. ne gerek var yani. bu kadar da hazıra alışmayın bazı şeyler için. "emeksiz yemek olmaz" diye bir atasözümüz var malum. emek vereceksin zaman harcayacaksın ki birşeyler ortaya çıksın.

0

bence de sorulara verilen cevaplardan bizler de para kazanmalıyız yoksa neden soruyoruz ki