0

maalesef eşim romantik biri değil ben romantik olmasını çok isterdim ve 19 yıldır evliyim eşim beni çok seviyor hiçbir zaman beni kırmamış istedim her şeyi de yapıyor ama romantik biri değil özel günleri pek önem vermiyor özel günlerde hediye almıyor ama ben romantik olmasını ve özel günlerin değer vermesini istiyorum ama şu ana kadar ne yaptıysan başaramadım romantik olmadı demek ki insan yedide neyse yetmişinde de odur ama yine de çok seviyorum allah başımızdan eksik etmesin.

0

eşim romantik değildir 11 yıllık evliyim daha bir romantikliği niye görmedim bundan sonra da göreceğimi hiç sanmıyorum

0

evet esim romantiktir ve suprizleri cok sever surekli suprizlerle beni sasirtir gulleri cok sever gullerden buyuk bir cerceve yapip resmimizide icine katip gece sahilde yanlarinada benzin dokup kalp seklinde yakmiati cok romantik benim esim beni nasil mutlu edecegini hangi siprizlerden hoslanacagimi cok iyi bilir

0

ben eşimin romantik olmasını isterim .hepte öyle hayal ederdim .

0

şuan evli değilim. inşallah ileride hayırlı bir evlilik yaparsam, romantik, anlayışlı, aklî başında biri olmasını isterim. tabi her şeyin hayırlısı. evlilik çok uzun bir yolculuk , rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin.

0

evet ben eşimin romantik biri olmasını isterdim yani öyle hayal ederim. hem romantik olmalı hem şiir sevmeli. kültürlü bilgili samimi içten duygulu bir adam olmasını isterdim. biraz entellektüel biri olabilir . yani bana karşı ilgisini belli eden sevgisini gösteren biri olmalı. gerektiğinde dışarıya karşı ağır başlı olabilir bana karşıda güleryüzlü hoş samimi romantik biri olabilir.