0

bence en çok yoruma açık sorular ve bilgi soruları olsun ama çok zor sorular olmasın çünkü bazı soruları çok zor olduğunu görüyoruz ama her yoruma açık ya da herkesin cevap verebileceği sorular olsa daha çok güzel olur hem daha çok soru sorarlar hem çok cevap verirler çünkü kolay soruların herkes tarafından cevap veriyor ama zor sorular hep cevapsız kalıyor onun için yoruma açık sorular ve bilgi soruları ama çok araştırma aldık değil herkesin bilgi alanına göre sorular sorunca daha güzel olur yani her tür sorduğu sorular kısa bilgi sağlık genel kültür yoruma açık tarih böyle karışık sorular daha güzel olur çünkü her insanın alanına göre sorun olur.

0

ben daha çok bir yerlerden araştırmadan yorum sorularını ya da sağlık sorularını cevapladığım için bence bu tarz sorular sorulması daha iyi olur benim cevaplayabilmem açısından. ama diğer araştırma türdeki soruları da sormaları benim için iyi olur gereksiz ve aynı soruları sormalarını istemiyorum ve bu soruları cevaplamaktan sıkıldım hatta görmekten de sıkıldım o yüzden benim için ne kadar bilgi edinebileceğimiz sorular olursa daha iyi olur.

0

bana göre soru ilginç ya da yararlı bilgileri araştırmaya yönlendirmeli. yeni bilgiler öğrenmeye sevk etmelidir. ya da ufku açan şeyler düşündürmeli. yani bir açıdan bir şekilde kişiye yararı olmalı buradaki sorular bu şekilde sorulmalı. zaten site yönetiminin de benimle hemfikir olduğunu önceki tecrübelerimden biliyorum. yoksa burada anlamsız, yararsız ya da kişisel görüş belirten soruları sürekli sormak zamanla uyarı almaya da sebep olacaktır. bilgi sorularına site yönetimi destek verdiği gibi bende karşı değilim. sorduğu sorudan haberi olmayanlar ayrı tabi. tarih soruları sorulmasından gurur duyuyorum ayrıca.