0

çok olmuştu. en basiti 1.5 yıllık bir ilişkim vardı ve bu tek taraflı olarak bitti terk edildim bunu çok kötü yorumladım çok kötü oldum alkol sigara gibi alışkanlıklar edindim ki bu olaydan 1 ay sonra başka şehire taşınmam gerektiğini duyup gidene kadar . aslında daha iyi oldu kuşadası gibi bir yere taşındım ve daha rahat oldum onu yüzüstü bırakıp gitmedım o beni bıraktı gitti ve vicdanı ile başbaşa kaldı bu olayı çok kötü yorumlasam da benım için iyi olan olumlu sonuçlanan olaylardan sadece bir tanesidir.

1

çoğu zaman olur bu. bazen kaçırdığınız otobüsün geçirdiği bir kaza hatırlatır size her şerde bir hayır olduğunu, bazen hiç farkına varamadan yaşanır gider bu tür olaylar günlük hayatta.
mesela ayrılıklar, yaşanırken ne kadar zor, acı olur. birini kaybettiğiniz için üzülürken, karşınıza öyle bir insan çıkar ki, o ayrılığa şükürler edersiniz. ya da kaybettiğinizi sandığınız kişinin, hiç de büyük bir kayıp olmadığını anladığınızda o ayrılığın sizin için ne kadar hayırlı olduğunu anlarsınız.
hayatta iyi ya da kötü geçmeyen bir an yoktur, sadece bunun farkına varmamız bazen uzun sürer hepsi bu.

0

bir çok kez başıma geldi. kötü beklerken iyi şeylerin olması gerçekten çok güzel bir duygu

0

ben iş görüşmesinde yaşadım bunları . olumsuz sonuçlanacağı sırada olumlu olması beni çok mutlu etmişti.