0

sorumanide duzenlenen yarismalara herkes katılabiliyor. sorumanide katıldığınız yarışmalarda herhangi bir soruya ne kadar uzun cevap verirseniz o kadar çok para kazanırsınız ve yarışma listesinde üste çıkabilirsiniz. insanlar bu yarışmalarda birbirlerini geçmek için hep çabalıyorlar ancak başarılı olanları da var başarısız olanları da. yarışma hakkında pek bir bilgim yok hiç katılmadım ama ilk 10'a giren kişiler para yarışmadan faydalanabiliyor diye biliyorum. ama siz siz olun yarışmada birinci olacağım diye hile yapmayın. sorumani sizi tespit eder, ve kazançlarınızı silip sizi siteden engeller. farklı bir hesap kurmak zorunda kalırsınız.

0

sorumani'de yarışma olduğunda herkes de katılabiliyor. ne kadar uzun cevaplar verirsen en azından o sırada yerini almış oluyorsun. gerçi ben bu aralar yarışma falan göremiyorum yani sen devamlı cevaplarsan soruları o listede her zaman yerin olur normalde ilk 10 kişiye ödül dağıtılıyor onu da ben söylemiştim normalde eskiden 5 kişiye dağıtılıyordu ama bu sefer 10 kişiye dağıtılıyor yılbaşı yarışmasından sonra yani eski üyeler falan göremiyorum şu an sitede çünkü yılbaşı yarışması bayağı bir uzun sürmüştü ata ben bile soğudum iki buçuk aydır hemen hemen siteye falan girmiyorum. hani bence bir yarışma olması lazım diye düşünüyorum en fazla 2 gün veya 1 gün sürüsü çok güzel olur ödüllü yarışma bekliyoruz sorumani sesimizi duysun lütfen yani sende katılabilirsin sadece sen değil hepimizde katıla biliyoruz yarışmaya o sana bağlı olan bir şey.

0

sitedeki yarismalar soyle oluyor. sorulan soeulara cevap vermen isteniyor. ama %5 daha fazla kazanc saglayan sorulara cevap vermen gerekiyor. %5 lik kazanc saglayan sorularin zaten basinda mavi renk icinde %5 daha fazla kazanc yazar. onu goremedim dersen sana soylr soyleyeyim elin hizli olup sorulan sorulara verilen cevaplar var ya. ilk dorde gir yeter. doeduncu cevqptan sonra soeularin %5 daha fazla kazanc ozelligi kayboluyor cunku. unutma ilk dort cevap veren kisilerden biri olmalısın. yarismaya herkes katiliyor. eger cabalarsan, aktif olup ve dediğim gibi sorulara cevap verene ilk dort kisiden biri olursan listede kisa surede ust siralara cikarsin. yani bu senin aktif olup sorulara cevap verme hizin yeterli olacakti yarismalafda.

0

yarışma periyodik aralarla oluyor ve üye olan herkes katılabiliyor.heyecan adrenalin had safhada oluyor.