0

bildiğim kadarı ile yarışmalar sadece belirli günleri özel yapılıyor diye biliyorum. sadece yılbaşında ve bayramlarda gibi günlerde yarışmalar düzenleniyor ve kazançlar artıyor diye biliyorum. ama şu sıralar 2 x kazanç etkinliği fazlası ile yayınlanıp yapılmakta yazarlar kişilerin hakkında gelip kişileri anlıyorlar diye düşünüyorum.

0

sitede son iki aydir iki kati kazanclar baya olmakta. hatta 2-3 gunluk seklinde yapilmalari cok guzel. az bie sure icin gecerli olup surekli gelmesi daha iyi. en azindan bu sekilde hem tadinda olmud oluyor bu 2x kazanc hem de kisa sureli de olsa kazanclarimiza az cok bir hareket getirmiş oluyoruz. bu sayede site icerisindeki hareketlilik de bidaz olsun artmis oluyor. ;)

0

bugün akşama doğru bir iki katı kazanç yarışması düzenlemişler sağolsunlar. 3 günlük. ve hep haftasonuna getiriyorlar sağolsunlar. öğrencilerin ve çalışan kişiler varsa onların haftaiçi yoğun olduğu düşünülerek böyle düzenliyorlar. bakalım pazartesi gününe kadar ne kadar kazanç sağlayabileceğim. :)

0

evet bugun yapmislar bir gunluk sagolsunlar. insallah aksama daha cok aktif olacagim

0

benim düşüncemi soracak olursan eğer bence haftada bir yarışma ve 2 kat kazanç etkinliği olmalıdır böylelikle site daha çok aktif hale gelecek ve bence kazançlar çok güzel olacaktır. diye düşünüyorum. şu an bir yarışma oldu.ve bir iki kat kazanç etkinliği daha olursa çok iyi olacak ve insanlara çok iyi gelecek diye düşünüyorum.

1

yarışmalarda olsun, 2x kazançlarda olsun. bence tabii bu yarışmalarda imla kurallarına uymayan insanlar var. şu an bayağı bir öne geçmiş insan bunlar sorumani inşallah görüp müdahale eder.. gerçi ben hakkımızı yedirmecene inanıyorum bazı arkadaşların girdim baktım cevaplarına uzun uzun cevaplar yazmış ama gel gelelim imla kurallarına dahi uymamış yani ben birinci sıradan, 8 sıraya düştüm.. madem böyle düz yazılacaksa o zaman ben de düz yazayım geçeyim birinci sırayi alayım veya iki veya üç sırayı alayım... yani bilmiyorum bu yarışmada böyle yaparlarsa olmaz gibime geliyor. bir de o parayı alırlarsa şaşırırım yani haksız yere kazanç elde etmiş olurlar şimdilik bu kadar söylüyorum.

0

bence daha mantıklı gibime geliyor. ilerleyen zamanda 2 x geleceğini tahmin ediyorum.

0

şimdilik böyle olsun ama böyle uygulamalar daha sonra işi ticarete döküyorlar

0

günlük haftalık v aylık oalrak da yarışma koyulsa aslında hiç de fena olmaz