0

çünkü peygamberlerine ihanet etmişlerdir. hep hristiyanlardan darbe yemiş ama kinlerini masum müslümanlara kusmuşlardır.

0

türkiye'de veya dünyada yahudilerin çok sevilmemesi, ibrani kökenli olmalarıdıe. yahudilerin rum ve ermenile kökünden gelmesi, yani din yüzünden sevmeyiz yahudileri. kur'an bize diğer dinlere karşı hoşgörülü olmamız söyler ve onlara dikkat etmemizi söyler, ama sadece dini bir sebep yoktur ortada, yahudilerin yaptıkları olaylar ile karadeniz'deki ve ege'deki göç ettiler, oradaki insanların yok olmasını istediler, bu sa sevilmemesine neden olmuştur. daha sonradan olaylar kendilerinin başına da gelmiştir. başka bir sevmeme nedenimiz de, yahudilerin, son dönem padişahlara baskı yaptığı söylemleridir. sadece siyonist eylemler yapmışlardır. tehditlerle osmanlı ve türkiye'yi kötü etkilemişlerdir. hiçbir zaman silahlı bir birlikleri ve savaşacak bir orduları olmamıştır. topraklarında bulunan ülkelere yaptıkları eziyetler sonucu güçlü bir ülke ama kurmayı başardı. yahudiler başarılı oldukları için sevilmedikleride söylenir. çünkü başarılı insanlar ya da topluluklar kıskanılır,yahudi insanlar, gerçekten çok zeki insanlardır ve dediğim gibi savaşmadan ortaya bir can koymadan sadece konuşarak tehdit yoluyla elde ettikleri bir sürü şeyler vardır.

1

yahudi insanlar insanlığın varlığında beri kendilerini hep yüksek ırk olarak nitelendirirler. yüksek ırk olmalarını her platformda dillendirirler. yahudi milletinin aralarındaki ilişkilerde hep kötü şeyler olduğundan dolayı çok bozuk olarak yaşamışlardır. allah cc en çok yahudi milletine peygamber göndermiştir. ama buna rağmen yine de en çok azan, inanmayan, arkadan vuran, kendi yoluna giden bu insanlar olmuşlardır. bir sürü peygamber gönderilen yahudi milleti yine bildiklerini yapmışlardır. kendilerini hep yüksek bir millet olarak gören ve diğer milletleri aşağı gören bu yahudi milleti dünya insanları tarafından fazla sevilmeyebilir. hatta sevilmezler. yahudi insanı olan ve osmanlının son zamanlarında osmanlıyı yeryüzünde silmek için birçok plan yapmıştır. bu kişi ise herz isminde bir yahudidir. herzl ise aslen yazardır. ama en çok osmanlı'yı bitirmek için planlar yapmıştır. ayrıca büyük israil devletini kurmanın ilk adını veren ve fikri ortaya atan kişidir herzl. yahudi milletinin en büyük diğer milletlere oranla kendilerini yüksek görmesidir.

0

yahudiler pek sevilmez, çünkü yahudiler sadece kendi ırkları için bir şeyler yaparlar. başka ülkelerin gelişmesini istemezler. bu yüzden pis bir toplum olarak adlandırabiliriz. eğer yaşamak tüm insanlık için bir şeyler yapmaksa bu yahudilerde asla bulunmayan bir şeydir. bu yüzden yahudiler çok sevilmemektedir. yahudilerin oyunları kendi ülkelerinin yükselmesi ve sadece kendi ülkelerinin bir şeyler başarması için çabalamaları diğer ülkeleri görmezden gelmeleri ve güçsüz ülkelere şiddet baskı uygulamaları nedeniyle yahudiler sevilmez.

0

müslümanlar yahudileri yahudi ve hiristiyanlar ise müslümanları sevmez. herkes kendi inancı yada düşünncesi dışındaki insanlara karşı bir anti pati duyar.