0

aslinda kelimeler o kadsr kifayetsiz kaliyor ki. annesinin o dedikleri hala kulagimda. ''keske kursun sıksalardi, cani daha az acirdi.'' dedigini... ölmüş cocugu icin caninin yanip yanmasiyla ilgili hala cani aciyan bir anne. yani ne denklebilir ki. sadece ailesine girmek istemisti. baska bir amaci yoktu. bazi pis zihniyetliler, sapiklar kizi tecavuz edip öldürüyoe. yetmiyor yakiyor. nasil bir vahsettir bu allahim. bu hayvani duygunuza sahip cikamadiginiz surece disari salinmayin siz. hatta hadim edilin siz bencr.

1

dolmusda son yolcu oldugumuzda aklimiza gelen ilk sey ne acı.evimize bile gidemiyoruz.etek giyiyordu tahrik etti,guluyordu tahrik etti diyen zihniyet ozgecan sadece evine,ailesine gitmek istemisti gidemedi.konu ne etek de ne sortra ne saatte konu pis zihniyetlerde.ozgecandan sonra da canlarimiz gitti.indirimli cezalar oldukca,tahrik indirimleri oldukca,her turlu pisligi yapip mahkemede pismanim deyip iyi hal indirimi aldigi surece bu pislikler bitmezzz.cocuklarimiza,kadinlara,hayvanlara yapilan taciz,tecavuz,siddet son bulmaz,hadi kadin etek giydi köpek de mi etek giymisti?bıktık artık bıktık,cocuklarin hayati kararmasın,anneler cocuksuz,cocuklar annesiz kalmasin,sesi cikmayan hayvanlar..ah o hayvanlar onlara zarar gelmesin.bu pislik hasta ruhlu insanlar sokakda gezmesin aramizda dolanmasin.indirim uygulanmasin,sokaklara cikamasinlar gerekli cezalar verilmedikce her pislige devam edecekler.bizler susmayalim bizler utanmayalim,saklamayalim bilincli olalim cocuklarimizi bilinclendirelim,sevgimizi esirgemeyelim onlardan her sey sevgisizlikten bu insanlar sevgi bilmeyen,vicdansiz,merhametsiz,hic bir hissi olmayan sosyopat kisilikler ve bunlardan her sey beklenir zihniyetler temiz olmadikca her sey bahaneleri olacaklar.bizler susmayacagiz,bizler göz yummayacagiz..

1

allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum be diyim dünya olmuş canı insanlar bu insanlıktan hiç terbiye almayan insanlar ozgecana saldırıp diri diri yakarak bu insanlıktan çıkmış hayranlıktan geç iş yaparak nasıl insanlar olduğunu anlamıyorum .

1

bu durumu ilk duyduğum zaman etkilenmiştim bu olay beni derinden sarmıştı. zaten toplum tarafından da öyle oldu. medya da bu durum infial yarattı. suçlular yakalandı öldü evet ama içimiz soğumadı soğumayacakta. sonuçta giden gitti. hayalleri ümitleri sevdikleri de onunla beraber gitti. malesef insanlarımız bilinçli değil bir çocuğa sevgi göstermezseniz işte büyüyünce sonu böyle olabiliyor birine tecavüz ediyor canını kastediyor. hatırlarsanız özgecanın katilini toprak bile kabul etmedi. hiçbir avukat sahip çıkmadı. mezarı için ile kimse kılını kıpırdatmadı. onun acımadıpı o kızcağız yitip gitti ve o katile de kimse acımadı. allah ailesine sabır versin özgenin zor bir durum. seneler oldu ama bu olaydan sonra da bir sürü genç kızın hayatı yık olup gitti. özgecan ne ilkti ne de son oldu malesef. hepimizin yüreğinde bir sızı oluştu. hala da hatırlarız anlarız.