0

özgecan son olmadı bundan sonrakilerde son olmayacak. eğer biz çocuklarımızı iyi yetiştirmezsek, kadınları öldüren şahısları rehabilite etmeden bu tür olaylar asla bitmeyecektir. bize düşen öncelikli olarak çocuklarımızın kadının aslında ne kadar değerli olduğunu anlatmamız gerek. neşet ertaş boşuna dememiş, "kadınlar insandır, biz insanoğlu!" aslında bu lafı yaşamımızda yer etsek hiçbir sorun kalmayacak ya. her ne hikmetse toplumumuzdaki erkeklerin büyük bir çoğunluğu kadınları ikinci sınıf insan statüsüne koymakta.

0

toplumumuz bu kadar sapittikca daha coookkk özgecanlar gider gibi geliyor bana. tahammulleri yok. bu toplumda kadina olan tahammulsuzlukleri yuzunden oluyor bunlar hep.

0

malsef toplumun yarası haline geldi bu durum. özge a ilk değildi malsef de son olamadı. kaç can yitecek kaç insanı hayatı bitecek bilemiyoruz. birgün içimizden birine de denk gelebilir bir yakınımız başına veya bizimde başımıza gelmeyeceğini bilemeyiz. allah hepimizi kötünün şerrinden korusun. dışarıda kimlerin gezdiği bilmiyoruz. pedofili olanlar tacizci tecavüzcü katil hırsız kim olursa olsun dışarı da gezenleri bilmiyoruz. bazı suçlar faili meçhul kalıyor. biz sokakta kimlerle karşılaşıyoruz insan bunu düşünmeden edemiyor doğrusu. daha kaç özgecan yitip gidecek kimbilir. evine gitmek isteyen bir kızın başına neler geldi siz düşünün artık bu ülke de daha neler olabilir. bazen utanç duyuyorum bu insanlarla aynı havayı soluduğum için.