4

bugün 11 şubat, özgecan aslan cinayetinin dördüncü yılı. tecavüz ve kadına şiddet insanlık suçudur. #özgecanaslan?

bu post altında özgecan arslan'ın ve cinayete kurban giden tüm kadınları analım. kadına şiddetin kabul edilemeyecek bir şey olduğunu unutturmayalım.

5 cevap
1

ne kadar kadın bu pis olaylar yüzünden dolayı hayatı bitmiş olsa da insanlar bu pis olayları yapmaya devam ediyor. yıllardır bu olayların önüne geçilmedi. gün geçtikçe insanlar iyice bu olaylara yönelmeye devam ediyor. bir de müslüman ülke olduğumuz halde en pis olaylar müslüman ülkelerinde olmaktadır. bu olayları yapan ruh hastalarının önünü kesmek lazım.

1

2000 li yıllarda kız çocuklarının diri diri gömüldüğü cahiliye devrini yaşadık özgecan'la birlikte bir kez daha. katilin ifadesi kanımı dondurmuştu. acılar içindeki ölümü herkesi sarstı. kadın cinayetleri yüzünden bu ülkede sürekli anne babaların ciğeri yanıyor, çocuklar annesiz büyümek zorunda kalıyor. umarım artık kadın, çocuk, hayvan kolay hedef olarak görülmez ve bu şiddet haberlerini hiç duymayız. ismi listelerc dolduran özgecan gibi niceleri için kadına şiddete hayır!
hepimiz otobüste son kalan yolcularız!

1

her geçen gün daha da artıyor kadına şiddet ve kadın cinayetleri. malesef buna dur diyemiyorlar. "kız mıdır kadın mıdır bilmem?" diyorsa bu ülkenin yöneticileri vay halimize diyorum...

1

çocuklarımıza genç kızlarımıza kadınlarımıza dokumayınız #idam istiyoruz #idam gelsin

1

aynen katılıyorum.rahmetle hepsini analım.ben bir erkek olarak şiddetle bunlara ve bunlara yardım edenleri kınıyorum.her türlü şiddeti kınıyorum,kadına çocuğa hayvana tecavüzü kınıyorum.bu insanlık suçu işleyenlere verilen cezaların daha da ağırlaştırılmasını istiyorum.gerekirse hadım edilmeli bu sapıklar.