0

neşet ertasinda dediği gibi zenginse içmesin ama fakirse içsin fakir adamda para yok sigara icmesinde napsın eve gidip karısını mi dövsun bence içmeli.

0

benim sigara icenlere tavsiyem,örneğin günde yirmi adet sigara içen birisi her hafta birer adet azaltısa on beş yirmi hafta içinde sigarayı bırakıp bu dertten kurtulurlar.

0

sigara içenlere tavsiyem... bıraksınlar.bizleri zehirlemelerine gerek yok. ayrıca yürüyerek sigara içme nedir ya... insan bir dışarıda astım haastası koah hastası yürüyemeyecek mi... en azından bir yerde dur iç.

0

sigara içmekten ne fayda görüyorsunuz acaba. sağlığınıza kesenize çevrenize hayatınıza her şeyinize zarar ziyan vermekten başka ne gibi bir getirisi var. düşündürücü bir şey değil çünkü hep külliyen zarar. mümkünse bırakın artık. bütün damarlarınıza ziyan veriyor zarar veriyor. uzak durun. ona verdiğiniz para ile meyve sebze alın.

0

bu illetten bir am önce kurtulmamız lazım. veya en azından içtiğiniz odanın pencerelerini açın veya kapalı ortamlarda içmeyin dışarıda insanların çok olduğu yerlerde içmeyin çünkü bundan rahatsız olan bir çok insan vardır hem kul hakkına giriyorsunuz hem kendi hayatınızı hem de sevdiklerinizin hayatını tehlikeye atıyorsunuz.

0

sigara içenlere tavsiyelerim arasında sigara içmemeleri olacak ama kime diyorum. çünkü bende kullanıyorum. fakat bende bırakacağım en iyi önerim içmemeleridir çünkü sigara gerçekten o ladsrrahatsız ediyor ki her açıdan öyle. hayatınızı sağlığınızı oldukça etkiliyor.