0

hiç tanımadığım iki insanı düşünüyorum. bunlar cok yakın dostlar. benim düşüncemde de yakın dost olup olmadığını konuşmadan anlaşabildiklerinde anlarım. birbirleri ne kadar dost olsada karşı taraftaki dostunun fikirlerine önem verdiği zaman anlarım. karşıt fikirlerine saygı duyduğunda anlarım. eğer farklı bir düşünceyi, savunuyorsa kalp kırmadan anlatabildiğinde anlarım. karşı tarafta aynı şekilde tepki göstermesi gerek tabiki. iki kişinin birbirlerine olan saygısı, sevgisi bu tür konuların anlaşılmasına yol açar

0

arkadaş dediğin senden akıllı olacak arkandan konuşup yüzüne gülmeyecek zor gününde yanında olacak insanların içinde seni bozmayacak bir arkadaş yazmış kesinlikle hak veriyorum bende aynı şekilde düşünüyorum parasız kaldığında senden uzaklaşan arkadaş arkadaş değildir seni kullanmaya çalışan biridir

0

iyi bir arkadaşım kalitesi ki eğer bunu ölçmek istiyorsanız sizinle ne zaman görüştüğüne bakın çünkü bazı arkadaşlar sizleri boş zamanlarında arar bazılarında da şu özellik vardır ki sizlerle konuşmak için zaman arar bir yolunu bularak sizlerle görüşür yani .

güzel bir insanın bir sözü vardır ki " asla birilerinin alternatifi olmayın " hayata karşı bakış açınızı değiştirecek türden bir sözdür bu.

ve sınamak istiyorsanız da paranız yokken yanına gidin ve bir şeyler almak istediğinizi söyleyin o an verdiği tepki ve miniklerden zaten anlarsınız nasıl bir arkadaş olduğunu unutmayın iyi bir insan olmanız siz hariç herkesin işine yarayacaktır.

0

öncelikle güzel soru. bence iyi arkadaşın kalitesi dostluğu tabiki de ilk önce davranışlarından anlaşılır. halleri hareketleri size nasıl yaklaştığı, çok yapmacık hareketler mi sergilediği, yoksa çok içten mi sergilediği , sizi koruyup kolladığı, iyi gününüzde kötü gününüzde hep yanınızda olduğu ve bence en önemlisi yalan söyleyip söylemediği.