0

referans sistemi iyi olur arkadaşın kazanınca bizimde kazanmamız çok güzel

0

referans sisteminin bazı eksiklikleri olduğunu fark ettim. referans sistemi sadece doğrudan referans olduğumuz kişiler için geçerli. referans olduklarımızın referans olduklarından ilk referans olan her hangi bir kazanç sağlamıyor. bu eksikliğin giderilmesi referans çalışmaları için üyelerin motivasyonunu daha çok artıracaktır. bu eksikliğin de giderilmesini bekliyoruz .

0

şahsen ben siteden haberdar olup da üye olduğumda referans sistemi aktif hale gelmişti bile. ve bence bu çok faydalı bir uygulama olmuş herkes için. neden derseniz, bu tip konularda karşılıklı fayda esas sanırım. yani daha çok kişiyi siteye referans aracılığı ile davet etmek ve bu davetten belli bir pay almak kullanıcı çok iyi bir durum. diğer taraftan da sitenin amacına yönelik olarak daha fazla kişi tarafından takip edilmesi ve altif olarak kullanılması site için faydalı bir durum diye düşünmekteyim. yani cevabım referans özelliğinin gelmesi kesinlikle çok iyi olmuş.

0

evet referans sisteminin gelmesi çok güzel olmuş bence soruma niye yeni bir hava katmış. bizim oynadığımız en azından boşa gitmiyor ve bir vesileye neden oluyor. en azından arkadaşım nasıl para kazanmış oluyor. ve eğer bu çok yakın arkadaşımız ise referanstan kazandığı parayı ortaklaşa alacak isek tadından yenmiyor. biz oda arkadaşımla birlikte oynuyoruz ve referansla kazandığı parayı benimle paylaşacak bence gayet güzel oldu bu tarz yenilikler hep gelmeli.

0

ben sizi referans için tercih etmedim size güvendim sizi seçtim ben normalde internetten böyle para kazanma şeylerine hiç inanmam ama sizi gördüm denedim ve çok memnun kaldım gerçekten referans olsada olur olmasada olur benim için önemli olan referans değil elinin ve bileğinin emeği ile kazanmaktır siz gerçekten güvenilir ve çok iyi bir sitesiniz sizi bana arkadaşım gösterdi ben de bir bakayım nasıl bir şeymiş dedim çok memnun kaldım gerçekten daha para çıkmak nasip olmadı ama inşallah para çekmek nasip olacaktır ben size güveniyorum siz kesin yatırırsınız benim paramı ben kolay kolay böyle güvenen bir insan değilim ama benim güvenimi kazandınız gerçekten arkadaşlarıma sizi tercih etmesini söyleyeceğim arkadaşlarını böyle internetten para kazanma sitelerine inanmazlar ama gördükten sonra kararları değiştirecektir eminim sınıfta ve mahallede herkeze söyledim belki de referans olurlar bana ama olmasalar da sıkıntı değil ben elimin ve bileğimin hakkıyla kazanmayı tercih ederim ama referans olayda gerçekten çok iyi ve yararlı bir şey olmuş gerçekten sizi tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim sormanı ailesi sizi çok seviyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın iyi kazançlar hayırlı geceler

0

bence gayet guzel bir ozellik. sonucta insanlar burda emek veriyorlar emek harciyorlar ve davet ettikleri kisileride inandirmaya calisiyorlar. buda bir emektir sonucta. cunku bu zamanda insanlari para kazandirma uygulamalarina inandirmak cok zor oluyor cunku insanlar dolandiriliyorlar. ve arkadas getirene kadar belki cok zorlaniyoruz. onlarin kazancindanda kazanmamiz gayet mantikli bence hemde sitenin buyumesi acisindan oldukce iyi bir ozellik. ama ben hic bir arkadasimi davet etmedim. aslinda guzel bir sey denemekte fayda var daha hizli kazanmak icin davet etmek gerek tabii...

0

tabiki sizinleyiz arkadaşım bu gün parasını aldı bende onun referans kodunu girerek oyuna başladım benim arkadaşım da bana referans oldu ancak oynarken yanlışlıkla elim kendi yazdığım metni kopyalama butonuna bastı kendi yazdığım metni kopyaladım ve kopyala yapıştır yaptığınız sisteme bildirildi şeklinde bir yazı geldi ama gerçekten kendi yazdığım metin kopyalandı zaten sistem de görürsünüz kafam ona takıldı bir sknti olacaksa bana dönüş yapsanız bende ona göre hiç oynamasam tskr ediyorm. sizden haber bekliyorum.

0

tabi ki nede güzel olur, hem bizler, hem arkadaşlarımız, eşlerimiz, dostlarımız herkes burda olmuş olur ve bilgi olsun, paylaşım olsun, deneyim olsun herşeyden az da olsa faydalanmış olur.. yapmış olduğunuz iş bence çok başarılı hem insanlara güzel zaman geçirmesi için bir fırsat tanıyorsunuz, hemde az da olsa kazanç sağlamalarını bilgi edinmelerini aktif bir sosyallik içerisinde paylaşım yapmalarını sosyalleşme konusunda adımlar attırmaya çalışıyorsunuz bu çok güzel bir iş. büyümeniz, geniş bir kitleye ulaşmanız bizlerde sizleride çok mutlu eder diye düşünüyorum. farklı farklı insanlarla, aynı ilde ilçede bulunmadığımız, birbirimizin bir kere bile yüzünü görmediğimiz o kadar çok insan var ki burda hep birlikte bilgi paylaşıyor bilgi alışverişi yapıyoruz bu çok güzel bir iş, başarılarınızın devamını diliyorum. aktif üye sayımız da gün geçtikçe artıyor ve bu bizi mutlu ediyor bazen yarışmalar düzenliyor, bizleri hırsa çalışmaya azime endeksliyorsunuz odak noktamız belli oluyor ufak tefek belki kusurlarınız olabilir ama onlarda göz ardı edilebilir.

0

tabiki de çok güzel olur.aslinda geç bile kalınmıştı ama şimdi gelmiş gayret güzel olmuş çünkü bir çok oyunda bu referans sistemi vardı. bu sizin acinizdan üye çekmek için iyi yöntem yani daha fazla oyuncu çekebilir ve oyuncular üzerinde de bu referans sisteminin biraz caziplik etkisi oluşturuyor.ben bu oyunu bilmiyordm arkadaşim bana referans olurmusun dedi şu kadar para kazanacağim senin sayende dedi bende benim çıkarım ne olacak dedim sende oyna sende kazan dedi bende şuan bu oyunda buldum kendimi güzel oyun inşallah devamı sürer diğer oyunlar gibi milleti kandırma olmaz bu yönden güveniyorum çünkü bir çok arkadaşım oynuyor muş ve kazançlarini almada her hangi bir sıkıntı yaşamıyorlarmis başarılarınızın devamını dilerim.

0

sitelerin çalışma ve büyüme prensibi ya da en önemli amaçlarından biri de referanstır. referans olmasa ticaret olmaz reklam olmaz. ama bu zamanda referans bulmak da mesele. sosyal ağlara paylaşım yapmak yada video paylaşmak yada davet metinleri yollamak insanları sıkan bir durum. hevesli olan kişiler internet sayfalarında sörf yaparken tesadüfi karşılaştıkları sitelere üye olarak bi nevi referans yoluyla bu maceraya atılmış oluyor. buralardan kazandığı arkadaş ortamıyla da hatırına dahi olsa birbirine referans olan çok. ama en can alıcı nokta çalışan ve sürekli aktif referans bulmak. o mesele çok zor. bulduğumuz referansların yüzde doksanı neredeyse pasif durumda ve kazancımız düşük kalıyor. sürekli onlarla iletişim kurma lazım. tavsiyelerde bulunmak , yenilikleri anlatmak lazım.olumsuz düşüncelerden uzaklaştırıp olumlu bakmalarını sağlamak lazım.bunun içinde referans daveti yapan kişinin sorumluluğu da artmış oluyor.

1

bence güzel bir şey hem daha fazla yazar olmasına olanak sağlar hemde herkes birlikte kazanır

1

soruma niye referans sistemi geldi diye biliyorum referans sistemi bence mükemmel bir şey arkadaşlar size referans getiren kişi de kazanıyor sizde kazanıyorsunuz yani süper bir şey ya bu uygulama da şöyle bir 10 tane referansı olan kişiler yaşar yani süper para kazanırlar hiç kasmadan e beni gerek kalmaz yani keşke benimde 15 10 tane referansım olsa

1

refaranstan kazanç olur ama para düşük olduğu için refarans bulamıyorum ve kazanç az oluyor bu kazancı artırır larsa kazanç olur yoksa az az kazanc sağlıyor sunuz buda kullanmaya teşvik etmiyor insana cavip gelmiyor her sorudan 10 kurus verse refaranstan 15 kuruş verse refaranstan kazancın 100 de 15 ini vers bu şekilde denge olur ve daha çok kişi bulup kazana biliriz hem ekip kazanır hem biz dediğim şekil olursa sorumani sahada kazanır hem biz kazanır, hem onlar

1

ben referans sistemini kullanmıyorum ama güzel bir teşvik

1

tabii ki sizinleyiz sizin kazancınız bizim kazancımız herkese iyi çalışmalar umarım emeğinizin karşılığını fazla fazla alırsınız...

1

sizinleyim referans çok iyi oldu. daha fazla kazanabilir motivasyonu arttıran bir uygulama olmuş. üyelerin isteklerini dikkate aldığınız için de teşekkür ederiz.

1

tabikide sizinleyiz refarans sistemi getirmeniz bizim için iyi olmuş zaten bizlerde elimizden geldiğince soruları cevaplamaya etrafımızda ki atkadaşlarımıza ailemize dostlarımıza sorumani yi öneriyoruz kazanmak yine bizim elimizde

1

evet tabı sızleyım arkadasım daha cok kazanıyor ve onun sayesinde bende gelırler etmıs oluyorum sorumani son derecede guvenılır bir para kazandıran platform benım suan bir referansı vaar ve onu cogaltarak guzel gelırler elde edıcem cıdden bu konuda cok iyi olucak bir arkadasımın sayesinde guzel gelir elde etmiş oldum ve buda sorumani in getirmiş olduğu referans sistemidir cidden yazarlarına sonderecede güzel kazanlar veriyor devamını sorumani den bekliyoruz.

1

üniversite öğrencisi olduğum için referans pek fazla vermiyorum.yani versem de kullanan arkadaş çevrem yok.ben de hafta da toplasak 4 kez giriyorumdur bu siteye.o nedenle bu avantajdan ne yazık ki faydalanamıyorum.ama bu özelliği destekliyorum.

1

evet şuan referansımla yapıyorum ve cok güzel gelirler elde ediyorum arkdaşımın sayesınde sorumani son derecede güvenilir bir site cidden daha cok yapasım geliyor bu siteyi insanları daha iyi kazanması ıcın elınden gelenlerı yapıyorlar referans sıtemı gelmıs ardakasımın yazdıgı cevaplar yüzde 20 alıyorum buda cok guzel birşey demek cıdden cok güzel ve daha çok referans daha çok gelir demek hemen yakındakı arkdaşalarıma seslenıp söylücem ve yapsınlar onlarda kazansın bende kazanayım hepımız kazanalım her site böyle bir imkan sunmuyor ama sorumanı sunuyor arkdaşın yaptıgı kadar sende para kazanıyorsun ve bu sitenın daha cok ilerleyeceğini düşünüyorum inşallah yürür ve kımseyede ödemelerde sıkıntı yaptıklarını düşünmüyorum ki zaten kımse ödemem yapılmadı diye birşey yazmamıi ben her zaman burdayım sorumani hem size kazandırmaya hemde kendıme kazandırmaya hemde arkadaşlarıma kazandırmaya devam ediceğim sizinleyiz.