0

bu aralar en çok takıldığım ve üzerinde düşündüğüm konu insanların aslında kalıplara göre yaşadığı ve bu kalıpları yaratanın da bizzat toplumun kendisi olduğu bunu düşünüyorum ve bu sorun kafamı kurcalıyor düşündükçe. aliklıma takıldı ve şöyle düşünmek isterim aslında insan topluma göre şekilleniyor bir nevi toplum ne derse ona göre yaşıyor ve haraket eder hale geliyor biz öz bireyler olarak ne kadar özgürüz belki de bunu sorgulamak gerekiyor biraz. bizi öyle kalıplara sokmuşlar ki aslında olan o şey öyle değil biz öyle sanıyoruz çünkü toplum nesiller boyu bize bazı durumları bu şekilde dayamış çok farklı bakış açıları ile düşünmeye başladım kafamı kurcalayan sorular bu aralar bu oldu düşündüm bu durumu sorguladım kendimce örnekler buldum.

0

bu aralar kafama taktığım konu, daha çabuk nasıl kazanç sağlarım buradan. nasıl daha fazla para kazanırım diye düşünüyorum. malesef önümüzdeki ayın donunda abimin nişanı olacak ve baya masrafımız olacak. benimde şuan ne kadar çok kazanırsam o kadar kardır diyorum. o yüzden bugün yine yorum yapıp cevabımı uzatabileceğim sorular çıkıyor karşıma çok şükür. bu sebeple biraz kazanç sağlayabildim. bakalım yarın beyin bedava modu aktif olmaz da yazar arkadaşlarımız yeni sorular sorar da biz de yeni cevaplar için kazanç kapımız olmuş olacak.

1

bu aralar her şeyi düşünüyorum mesela para kazanmak tabi kolay yollardan

0

bu aralar sağlıklı yaşam konularını kafaya takmış durumdayım. doğumdan sonra kalan on kilom benden çok başkalarını rahatsız etti herkes bir yorum yapıyor çok rahatsız oluyorum. altı aylık oğlum ve emzikliyim doğumdan hemen sonra kendileri açlık diyetine başladı çöp gibiler ya (!) davranış ve konuşmalarda sorun yaşamaktan sıkıldığım için zira ama kilo almışsın diyorlar aldığım sadece dokuz ayda on kilo millet gibi yirmi kilo alsam kimbilir ne kadar çok laf duyacakmışım. çocuğu doğuran eski haline dönüyor balon gibi sönüyor da bir benim başıma geldi bu on kilo sorma diye dalga da geçiyorum anlayan olmuyor. bende sonunda diyet ve egzersize başladım hergün leslie ve fitness yapıyorum biraz fazla yüklendim kendime ağrı çekiyorum ama olsun bakalım.

0

ailemi çok özledim ve eşimin sürekli kendi ailesini düşünüp benim ailemi görmemi engellemesi sinirimi bozuyor. sabrediyorum ama sabrımı sınıyor gerçekten. çok üzülüyorum bu ara kafaya çok takıyorum.