0

kimileri doğuştan babadan zengin oluyor kimisi de azmadip çalışıp başarılı bir hale gelerek zekasını kullanarak zenginleşiyor

0

çalışarak diyelim. ve farkettiyseniz durumu olmayan kişilerin bir süre sonra hayatlarının belli bir döneminden sonra yaşam şartları acayip düzeliyor. yani zenginleşiyor. biraz da sanırım elindeki paranın sadakasını, zekatını vermeyle alakalı. çünkü ne kadar çok dağıtırsa o kadar da artıyor elindeki para. birde günümüzde insanı birdenbire zengin yapan meslekler var. oyunculuk gibi, futbolcu olmak gibi.. yaptığımız seçimler bizi buna itiyor diyelim kısacası.

0

genellikle zengin olmak zor öncelikle insanlar para olunca düşünerek yatırım bir şeye vererek bu para ile daha çok kazanabilir mesala bir kahve açarak kazancını sağlayarak zengin olabilir her şey yatırım olunca zengin olunur.

0

bu soruyu bende kendime ve çoğu şeylere sorup araştırıyorum ama bir türlü yolunu bulamıyorum.burdada göründüğü gibi sorumani sitesi ile bir şekildede umutlanmaya çalışıyorum.sanaldan arkadaşlarım bir şekilde yönünü bulup haftalık 300tl gibi bir miktar alıyorlar ama ben alamıyorum.zengin olmanız için okuyup birşey edinmeniz gerek bence okuduğunuz zaman bir şekilde yatırım ile paranızı arttırıp ilerletirsiniz.sorun hakkındaki düşüncelerim bu yöndedir.