0

ileri zekalı kişi diğer insanlardan daha akıllı olan kişiye denir.

0

ileri zeka yok herkesin beyin kapasitesi aynı önemli olan onu ne kadar geliştirmrk ileri zeka birilerinin olaya farklı yönünden bakmasının yanlış anlaşılmasıdır

0

insanda ileri zeka demek bir insanın zekasının diğer insanlara oranla daha çok çalışması demektir. ayrıca zekanın daha ileri olması bildiğim kadarıyla zararlı. ayrıca yine ileri zeka derken kişinin kafasının her şeye hemen basması yani anlamasıdır. bir çok şeyi herkesten önce sezip müdahale etmesidir.

0

ileri zeka dendiği zaman iyi bir şey akla geliyor diye görüyorum bir çok insanda. aslında böyle bir şey yok. ileri zeka da bir zeka engeli çeşididir. kafanızın çok hızlı ve sürekli çalıştığını düşünün. kontrolsüz gücün güç olmadığını hepimiz biliyoruz. bu insanlar çok hızlı düşünürler ve bu onları kötü etkiler. 5 saatlik bir matematik sınavından çıktığınızı düşünün. kafanız ne haldeyse ileri zekalı insanlar bunu hayatlarının her evresinde yaşıyorlar. siz belki o 5 saatlik sınavın ardından 2 3 günde kendinize gelebiliyorsunuz ancak ama ileri zekalı insanların böyle bir şansı olmamakta. sabrınız için çok teşekkür ederim.