0

insan aldatır ve aldatmasının bir çok sebebi vardır insan aldatmadan önce yalan dolan bir ton laf eder sizi tatmin eder işini hallettikten sonra tekmeyi vurur size.insanın aldatması için sebeblerden birincisiyle başlayalım insan aldatır çünkü çıkarını almıştır.çıkar konusu ise 3 bölümde ayrılır.ya sizden parayla ilgili bir karşılık alçaktır onun için size iyi davranır sizı tatmin edici davranışlar sergiler sonra çıkarını aldıktan sonra sizi bırakır.ikincisi ise sizin vücudunuzu kullanmak ister sizle ilişkiye girmek ister işini gördükten sonra bırakır çünkü insan nefsini yenemez.üçüncüsü ise sizi birine karşı kullanıp karşıdakini kızdıracak ve kiskandiracaktir bu yüzden sizi aldatır.
gecinememe ile devam edelim para yetmiyordur evi gecindiremiyordur gecindiremedigi için kavga ediyirsunuzdur sona aldatır.sonuncusu ise sizi sevmiyordur paranız için veya başka birşey için sizle birliktedir sonra istediğini yaptıktan sonra sizi bırakıp başkasına gider..

0

şimdi bu güzel bi soru. ben biraz farklı bir açıdan yaklaşıcam daha bilimsel bi yaklaşım. şimdi ilişkilerin temel sebebi insanların bir eksiklik hissedip onu tamamlamaya çalışması. şöyle söyleyim ilişkiniz güzel bir ilişki olsun istiyorsanız bu eksiklikleri bilmeniz ve partnerinizde hangi eksiklikler olup olmadığını fark etmeniz gerekir. zıt kutupların birbirini itme kuralı ilişkilerde geçerlidir. kaderin yasaları adlı kitabında hermann meyer bu konuyu aslında şöyle özetliyor. uzun bir ilişki kurmak istiyorsanız birbirinizle bir takım zıt kutuplar bulmanız gerekiyor. çünkü insan bilinç altında kendini eksik hissettiğini tamamlamak için farkedilmez bir çaba gösteriyor. otonomhareket denilebilecek bir olay. örnek olarak zengin olmak isteyen insanlar kazandığı ve sahip olduğu parayla özgüven, sevgi eksiklerini tamamlayabileceklerine inanıyorlar ama bunu fark etmeden yapıyorlar. sizin sözünüzü geçirebilen bir insansanız karşınızdaki tam tersine yakın bir konumda olmalıdır. yoksa birbirlerine baş göstermeye başlayıp üstünlük savaşına giriyorlar. olayı açıkladığıma göre aldatma konusunu daha rahat anlayabilirsiniz. insanlar yapıları ve varoluşları gereği başarmayı ve imkansızı istemeye programlılar. bu yüzden zor olanı istemek doğamızda var. partnerimiz her istediğimizi yaptığı zaman onu avcumuzun içinde biliyor ve başka tür arayışlara başlıyoruz.

0

duygusal tatminsizlik,heyecan arayisi en buyuk sebeplerdenmis.evlilik ve aldatma uzerine yapilan bir arastirmada cikan sonuclarda en yuksek sebep duygusal tatminsizlikmis,ilgisizlik,sevgisizlik.cok garip ben anlayamiyorum baska birine asik olmus olabilir,baskasiyla olmak istiyor olabilir tamam bunu anlayabilirim bu durumda ayrilmasi gerekir ama aldatmak cok ayri bir durum bunun anlasilir bir tarafi yok bence.sebep her ne olursa olsun sonucu boyle olmamali.once kendimize sonra karsimizda ki kisiye saygimiz olmali.

0

bir insan sebebi ne olursa olsun aldatmamalıdır. aldatmak sadece bir bedenle olmuyor hayatındaki kişiyi aldatmak demek onun duygularıyla oynamak demek sadece bu da değil birini aptal yerine koyuyorsun onu yok sayıp bir başkasıyla aldatıyorsun bu tamamen rezillik bence. bir insanı aldatmak yerine o insandan ayrılmak en iyisidir. aldatmaya kılıf uyduruluyor bence mantıklı hiçbir açıklaması yok. aldatıyorum çünkü sevmiyorum, aldatıyorum çünkü kafam doluydu, aldatıyorum çünkü öylesine bir şey. bunların hiçbiri bahane değil. bana göre aldatılan insan da problem yok aldatan insan da problem var. aldatan insan bencil ve karaktersiz kendi başına gelse acaba kendisi için uydurduğu kılıfları onun içinde düşünür mü? hiç sanmıyorum.

0

adı eger insansa herseyi yapar aşdataır ihanet eder öldürür yasatır aklınıza ne geliyorsa. neden diye sormak çok dogru değil. nedeni yok bunun karakterin bozuklugunun nedeni olur mu ? aldatır sonra pişman oldum der öldürür sonra pişman oldum der ne yaparsa hepsın hep pişman olacaktır insan oglu. hiç aldatıldınız mı diye sorarlar ve hayır der karsıdaki taraf nereden bileceksiniz ya adatıldıp aldtılmadıgını nasıl anlcıaksınız karsıda bir insan varsa sakın bahse gitrmeyin herseyi yapar bu yapmaz demeyin yapar bundan zarar gelmez demeyin gelir bu beni cok sever hiç üzmez demeyin üzer bunlar hep gercek olarak kalınıda kalsın yoksa büyük sorunlar yasıcaksınızıdr. umarım böyle insanlar karsınıza cıkmaz ene azından sizi mutlu edecek kadar seven insanlar olsun yeter

0

ilişkisinde yalnız ve değersiz hissettiği için aldatır.
cinsel hayatı yerlerde süründüğü için aldatır.
bıçak kemiğe dayandığı için aldatır.
aldatıldığı için aldatır.

0

bu sorunun cevabı karektersizliktir. insanların bazıları hala bunu yapıyorlar. neden yaptıklarını ben de çözemedim fakat şöyle bir tahminim var. karşısındaki insan saf ya da çok ilişkili bir insan ise bir şey olmaz, haberi olmaz mantığında çalışırlar. bu tür insanlar toplumun tamamen benim görüşüm olarak en aşağılık kesimleridir.

0

aç gözlülük olduğundan dolayı. aslında kalbinde ki sana yetmiyordur. senin sınırsız enerjine sınırlı bir engel çıkarsa sonucu aldatma oluyor.

0

doyumsuzluk ve tatminsizliktir bence en büyük sebebi. bir de nankörlük yanındaki kişiyi hep eksik görüp daha fazlasına sahip olma hırsıdır. aslında hiçbir sebep mantıklı ya da açıklanabilir değildir bence. çünkü aldatan da gün gelir mutlaka bir gün aldanır. bu hiç sapmamıştır. allah'ın terazisi şaşmaz. bugün değilse bile yarın mutlaka ettiğini bulur.

0

insan ihanet ediyorsa karaktersiz ve kompleksli , ayrıca çok korkak biridir. ihanet ettiği kişiyi en adi biçimde seçenek haline getirerek ona saygısızlığın en büyüğünü ediyor fakat aynı zamanda ayrılmayı, düzenini bozmayı göze alamayacak kadar da korkaktır. hayatındaki her iki ya da daha fazla insanın hiçbirine saygısı olmadığı gibi kendi kişisel alanına ve ruhuna da saygısı yoktur. her yokuşun bir de düzlüğü vardır ve vicdan en rahat yastıktır. hiçbir duygu vicdanına leke sürdürecek kadar kuvvetli değildir aslında. kısaca aldatan insanın psikolojisi bozuktur arkadaşım.