0

3 maddede kadın neden aldatır diye bir soru sormuştum bir arkadaşım bunun kadınının ya da erkeğinin herhangi bir sebebi olamaz hiçbirisi özgü sebepler olamaz adam insan olan gerçekten seven sahiplenen insan aldatmaz kendinize bir bahane bir sebep bir şey aramayın bunun hiçbir şekilde aferinden bir tarafı hasretinden bir tarafı olamazsın

1

bunu aldatan insanlara sormak gerekir. kadın ya da erkek, aldatma kişilik bozukluğundan kaynaklı bir davranış bence. yoksa emanete hıyanet etmekle eşdeğer benim gözümde. ne erkeğin, ne kadının hak edeceği bir durum olmamalı. sadakat ne güzel şey.

1

ya sevmiyordur yada başkaları ilgisini cekiyordur artık. namuslu olan bir kadin kolay kolay aldatmaz eğer zevk duskunuyse eşi mutlu edemiyordur baskasi daha çok mutlu ediyorsa ona gider . eğer sevmiyorsa eşine söylesin güzelce bosansinlar aldatmak nedir ya. tabi yasak aşk yaşamak insanlara daha cazip geliyor sanırım o yüzden aldatiyorlar .

0

kocası onu aldatmışsa aldatır.mutlu değilse aldatır.şiddet görüyorsa intikam için aldatır.tabi aldatmak en çok insana zarar verir.kişi kadın veya erkek bu kötülüğü kendine yapmamalı bence.neyse derin ve zor konular bunlar zaten ahkam kesmekle olmuyor.