0

kitap satış sitesinde en çok arananlardan biri de kırtasiye malzemeleri , eğer vaktiniz varsa içerik olarak zenginleştirebilirsiniz. satış sayfanızda kargoyu ve indirimi eksik etmeyin :) öğrencilere ve öğrenci ailelerine en çok onlar lazım oluyor

2

kitap satışı yapıyor iseniz, uygun kırtasiye ürünleri satışı yapabilirsiniz, hat sanatı eserleri, tablolar, ebru sanatı eserleri, orjinal kalemlikler ve masa üstü büro setleri, bayrak, flama ve duvara tablo şeklinde asılabilecek dua yazıları, istiklal marşı, gençliğe hitabe tabloları da satabilirsiniz.

1

kitap ayraçları, bez çantalar gibi popüler ürünler koyarak ilgi çekip çekmeyeceğini deneyebilirsin. doların yükselişinden sonra pek uygun olmasa da böyle ufak tefek ürünleri aliexpress'den almanı tavsiye ederim. el emeği ürünlerde dikkat çekebilir.

2

öncellikli olarak hayırlı olsun kardeşim:)kitap dışında, hediyelik ufak tefek ürünler de satabilirsin. anahtarlık,künye vs gibi.bu arada dini içerikli kitaplar da var mi? rosmann kardeşim. ben delalün hayrat isimli kitabı sipariş vericem. sen den alayım varsa eğer. hayırlı bol kazançlar diliyorum sana rosmann kardeşim. :)