0

ilk bakışta görünüm, hal, tavırlar falan genelde ilgilerini çeker ama daha sonra aradıkları genellikle sevgi, güven, saygı gibi duyguları hissetmek ve o kişiyle yaşamak oluyor.

0

ben erkekten bana verdiği değeri ve duyduğu saygı ya ve duyduğu sevgiyi öncelikle bakarım karakterine yakışıklı ona pek fazla önemsemiyorum sadece dürüst olsun sadakatli olsun merhameti olsun vicdan sahibi olsun yani gerisi de gelir.

0

bana verdiği değere öneme bakarım.daha sonra temizliğine,çalışkanlığına ve dürüstlüğüne bakarım.bunlar varsa zaten gerisi gelir

0

kadından kadına değişmez kesinlikle kadınlar erkeğin cüzdanına önem verirler. cüzdanı dolu erkek onlar için değişilmezdir. cüzdanı boş olan erkek insan bile değildir

0

kadından kadına değişir ama genellikle saç ve göze önem verirler.
dış görünüş açısından.
diğer açıdan huylarının kendi huylarına uyduğu birini daha ön planda tutarlar çünkü aralarındaki benzerlikten ötürü iyi anlaşabileceklerini düşürler.

0

kadinlar oncelikle davranis bicimine bakalarlar.sonrasinda tabiki erkegin tipinede bakanlar var parasinada bakanlar var evi arabasi olan varmi diye bakanlarda var en onemlisi.bir erkekde onemli olan nezakete bakmalidir toplum icinde ona hareketi ailesine davranisina vede tirnaklarina giyimine temizliginine uslubuna bakarak oncelikle degerlendirir.

0

ben erkekte duruşa konuşma tarzına ve bana yaklaşımına bakarım en son tipe geliyor sıra . tip derken herkesin hoşlandığı bir erkek modülü vardır kafasında ona uymasi lazım en azından . erkek kadına karşı ilgili olmalı kadınlar ilgiye çok önem verir . ilgilenmek hosumuza gider .