0

uzun ilişkisi olan birisi olarak şunları önerebilirim. güven olmazsa olmazımızdır. çünkü yanlış anlaşılmalara fırsat vermiyor. böylece tartışmalar yaşanmıyor veya sevmediğiniz kişilerle bile aynı ortama girdiğinde içinizde bir kuşku olmuyor. çünkü o öyle birşey yapmaz sözü kafamız içerisinde süreklidönüp dolaşıp aklımıza gelir. diğer bir hususta birbrimizi kısıtlamıyoruz. tabi yerine göre kısıtlamalar oluyor. çünkü kısıtlama çok mantıksız. bazı kişilerle konuşmasını kesmek gibi şeyler düşünenlere bir sözüm var. sizden önce onalr vardı muhtemelen sizden sonra da onlar olacaklardır. bir diğer husus ise sürekli mesajlaşmıyoruz, sürekli neredesin ne yapıyorsun? gibi şeylerle birbriimizi sıkmıyoruz. böylece yine gereksiz tartışmalardan kaçınıyoruz. anlayışlı olmak da gerekiyor. eğer partneriniz hatalı ve pişman ve suçunu kabul ediyorsa olay aşırı mühim bir konu olmadığı sürece affetmek gerekir. çünkü bu sadece sizi yıpratır ve iki tarafta üzülmekten başka hiçbir şeye yaramaz. kıskançlık ise şah damar diyebilirim. bazılarınız aşırı kıskanç olabilirsiniz bu gayet normal fakat sizin yüzünüzden partnerinizi de sıkıştırmak çok doğru değil. bazen kıskançlık sevginizi arttırabilir tabi ki tadında. eğer bunları gerçekleştirirseniz gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten. umarım sizde hep mutlu olursunuz:)

0

uzun iliskinin sirri sevgi,saygi sadakattir bence.sevgi neydi sevgi emekti:)ilmek ilmek islersin her bir ilmekte sevgi vardir bazen ofke bazen fedakarlik bazen goz yasi bazen sabir ama sevgiyle devam edersin bazen tukenirsin yorulursun ama sevmekten vazgecemezsin en guzel guluslerin en mutlu anilarin yada en huzunlu yanin butun enlerin sahibi odur butun siirler,butun sarkilar odur,en guzel hayallerinin basrolu odur.gercekten sevip seviliyorsaniz,en nihayetinde yine ortak nokta bulup sariliyorsaniz,onun icin fedakarlik yapabiliyorsaniz iliskinizde uzun omurlu olur.su zamanda her seyi cok cabuk tuketiyoruz ama gercekten seviyorsak sabretmeliyiz,emek vermeliyiz.

0

uzun ilişki için karşılıklı sevgi saygı ve sadakat gereklidir çeşitli oyunlar oynamadan yalanlar söylemeden olması gerekir. bazı tartışmalarda ben haksızım diyebilmeli bencil düşünülmemeli karşıdaki çok sinirli olduğunda bazen susmalı bazen gerçekten içinizden geçeni bağırarak söylemelisiniz eğer kendiniz gibi davranırsanız uzun ve sağlıklı bir ilişkiniz olabilir

0

saygı ve sevgidir.bu ikisi olduğu sürece ve çiftler birbirlerini anlayışla karşılıyor ve sorunlara çözüm odaklı oluyorlar ise o ilişki devamlıdır.ve en önemlisi de birbirine destek olmak,iyi ve kötü günlerde..

0

çok seveceksin önce saygılı olacaksın. öyle her küçük olayda arkanı dönüp gitmeyeceksin. emek vereceksin. gurur falan da tanımayacaksın. aşkta gurur olmuyor.

0

saygı ve sevgi başta olmak üzere anlayış, bazen alttan alma, sakin kalabilme , değer verme ve bunu gösterme veya hissettirme , vakit ayırma , dinleme vs

0

saygı kesinlikle ilişkiyi uzun tutar.üzgünüm ki bir gün aşk bitiyor ve sevgi kalıyor saygınız tamamen bitince de sevgide ortadan kayboluyor ne olursa olsun saygınızı koruyun asla kaybetmeyin.

0

uzun ilişkilerin sırrı iki tarafında birbirine saygı ve sevgisinden geçiyor bence. karşımızdaki insanla birbirimizi ne kadar sever ve sayarsak birbirimizin düşüncelerine yaşam tarzına ve hayatına ne kadar saygı gösterirsek o kadar uzun ve mutlu bir ilişkimiz olur.

1

karşılıklı sevgi, saygı, güven ve anlayış uzun bir ilişkinin sırrıdır. bunlar olmadan ilişki sürmez özellikle anlayış ve güven bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli şeylerdir.

0

uzun ilişkinin sırrı her şeye tamam demekte yatıyor

0

bence ilk basta saygı gelir kardeşim sonra gerisi kendiliginden oluyor...

0

saygı, sevgi ve anlayış. bunlar her ilişkide önemlidir.