0

zeytinyağı cilt sağlığı için oldukça faydalıdır. cilt üzerinde güneş yanıkları konusunda etkilidir. özellikle cildin kuru olan yerlerine uygulandığı zaman faydası var cildi nemlendirmek için. saçlarınız konusunda da oldukça faydası vardır. saçları besler, saçları
çabuk uzamasını sağlar. saçlara yumuşaklık katar. kanser riskini azaltır. sindirim sistemi üzerinde etkisi vardır. bağırsakların aktifleşmesini sağlar. kemiklerin esnekliğini ve kırgınlığın azaltır yani eklem ağrılarına iyi gelir ve kemik gelişimi için faydalıdır. kilo kaybı için de faydası vardır.

0

zeytinyağının faydaları arasında, kilo kaybına yardımcı olması ve kansere karşı önleyici olması yatar. metobolizmayı artırdığı bilinir ve özellikle çocuklar da beynin gelişimini ve kemik yapısını hızlandırdı bilinir. e vitamini içermektedir. sindirim yardımcı olur. cilt sağlığınızı korumaya yardımcıdır. zeytinyağı iyi nemlendirici özelliği gösterebilir. topuk ve ayaklara kullanmada da fayda sağlar ve çatlaklar yaralara iyi geldiği bilinir. kalp gibi sorunları bazı çeşitli hastalıkları tedavi etmeye korumaya yardımcı olur. yaşlanmayı geciktirdipi söylenir. özellikle safra taşlarını engellediği gözlemlenmiştir.

0

zeytinyağı gerçekten tam bir şifa deposu bir sürü şeye yararı var bazı insanlar kaşık kaşık içebiliyor bazıları zeytinin içine koyup ekmek banıyor bazıları zeytinin içine bile koymadan ekmek bana biliyor gerçekten tam bir şifa deposu her şey geliyor her gün bir tatlı kaşığı ya da bir tatlı kaşığı bana fazla gelir diyorsanız bir çay kaşığı içebilirsiniz gerçekten çok faydalı saçları bire faydası var sanırım hazreti peygamber peygamberimiz de saçlarına zeytinyağı sürermiş gerçekten saça faydası var mı abi şöyle bir şey de var her türlü yağ zeytinyağı ve diğer yağlarda saç derisini çıkıyor bu yüzden hani çok da aman aman bu konuda şey yapmayacağım belki deme ben de aynı şeyi gördüm ve saç dökülmesi yaşadım bu yüzden o yüzden dediğim gibi bir dikkatli kullanılması gerekiyor ama şifa olarak her şeyi ben saça sürmek yerine içilmesi veya da yemeklerde kullanılmasından mantıklı

0

zeytinyağının bir çok faydası bulunmaktadır. özellikle saç ve kaşlarınıza sürerseniz zeytinyağını saçlarınızın parlak görünmesine yardımcı olur ve saç uzamasına ve saç dökülmelerine karşı da yardımcı olmaktadır ayrıca cildinize de sürebilirsiniz bu konuda da zeytinyağının eşitlik faydaları vardır. hem cildinize sürebilir hemde çeşitli karışımlar ile bunu harmanlayabilirsiniz. ayrıca sindirimi kolaylaştırmaya ve kabızlık gibi sorunları çözmeye yardımcı olur.

0

zeytinyağı şifa deposudur. kolesterolü düşürmeye yardımcı olur. anti bakteriyeldir. çok sağlıklıdır. salatada çok kullanırız. antibiyotik etkisi bile vardır. bağışıklık sistemini güçlendirir. soğuk algınlığını önlemede çok yardımcı olur. kan basıncını ve kan şekerini düşürür. birçok farklı şekillerde tüketilir. herkese tavsiye ederim.