0

ben buradan kazandığım paraları genelde kitap alıyorum. eğer aldığım ödemeden para kaldıysa sinema, ayakkabı, üst baş olarak yine kendime dönük harcıyorum yanii... ama güzel de oluyor bu parayı böyle harcamak.

0

nasip olursa o gün düşünürüz inşallah belki bir telefon belki bir ses sistemi

1

benim öncesinde borçlara gitti ama son ödeme talebimi altın hesabına yatırdım. kuruş kuruş kazandım kuruş kuruş değerlensin istedim. bakalım yeni ödeme talebi nereye yama olacak.

0

henüz ödeme alacak kadar biriktirmedim. ama aldığımda internet üzerinden idaa filan oynamayı düşünüyorum. oradan da kazanırsam ailemi geçindirmek ve düğün masraflarıma katkı sağlamak istiyorum.

0

burdan daha para kazanmadım ama kazanırsam büyük ihtimal sevgilimle harcarım veya ona hediye alırım öyle yani

0

buradan aldığım para ile oğluma bez ve mama alıyorum. çok güzel birşeye vesile oluyorlar anlayacağın. küçük oğlumun bazı ihtiyaçlarını karşılamakta bana yardımcı oluyorlar.

1

buradan aldığım paralar ile kendime kitap alıyorum genellikle veya bir şekilde ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum bu şekilde gelir sağlamış oluyorum.

0

buradan aldigim paralarla kitap aliyorum. o yuzden daha cok kazanc saglayabilecrgim yorum sorularina gidiyorum. suanki senin bu soruna yazdiim gibi. arada boyle soe canimi ye. :)