1

ben de geldiimm :)) bakalım dünden başladım çalışmaya bu sabah da devam ediyorum :)) belki vardır daha çok aktif olan ya da bir iki saate gelirler :)

1

ben aktifim genellikle ben sabah saatleri çok aktif oluyorum yani boş bulduğum ve işim bitti her zaman bu sitede aktif olmaya çalışıyorum.

0

şuan saat 05:37 gösteriyor nerdeyse sabah olcak ben hayla soru cevaplıyorum.elimden geldigi kadar en iyisini yapmaya calisiyorum bende.

0

hani kanka şu anda ben yüzde beşlik soruları ve cevaplayamıyorum sorular kaçırmış oluyorum. bence şu an herkes aktif gibime geliyor. yani site şu an yoğun zaten devamlı sorular falan da çok ama tabii ki de bir arkadaş var. hadi şu sanatçıdan bahsedip duruyor bir de bana özelden yazmış istersen cevaplama sen kim oluyorsun da muhabbeti falan yapmış. artık bilmiyorum sorumani bence el atması lazım böyle site çöpe döndü diye düşünüyorum. bir biz cevaplayacak sorular biz de bulamıyoruz böyle insanlar yüzünden her gün böyle iki ,üç kişi gelip bir soru takılıyor ve aynı şekilde devam ediyor. artık yeter çok sıkıldım yani böyle insanlardan.

0

ben varım canım yetmezmi her yere yorum yapan be n bence yeter

0

hahahah :d :d ya da çoğu kişi bugün baya meşgul olmalılar... sitede kimse yokken listeyi alt üst edeyim diyen yok resmen.. bende %5 lik daha fazla kazanç sağlayan soru bulamıyorum artık, öyle cevaplanmışlar yaa... ama daha 12 gün kadar var. o zamana kadar bakalım boş vaktim oldukça girip cevaplayacağım. ilk ona girebilecek miyim bakalım zaman gösterecek.

0

ben de burdayım ne yapayım evde zaten hava da soğuk dışarı da çıkamıyorum. bari buralarda takılıyorum.

0

yoo ben aktifim can sikintisina takiliyorum suan :)